SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Sorana Cîrstea, emoționată după victoria carierei: „Am rămas fără cuvinte, e un pic neașteptat! Vreau să le mulțumesc fanilor”

Sorana Cîrstea (32 de ani, locul 74 WTA) a învins-o pe Aryna Sabalenka (24 de ani, locul 2 WTA), scor 6-4, 6-4, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami.
Sorana Cîrstea (32 de ani, locul 74 WTA) a învins-o pe Aryna Sabalenka (24 de ani, locul 2 WTA), scor 6-4, 6-4, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami.

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2023 21:43 / Actualizat joi, 30 martie 2023 07:52

Sorana Cîrstea (32 de ani, locul 74 WTA) a învins-o pe Aryna Sabalenka (24 de ani, locul 2 WTA), scor 6-4, 6-4, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami. Sportiva „tricoloră” și-a găsit cu greu cuvintele după cea mai importantă victorie a carierei. 

Sorana este de neoprit la Miami. A bifat cea mai importantă victorie din carieră, împotriva unei jucătoare aflate pe locul 2 WTA. La final, reprezentanta României a ținut să le mulțumească fanilor. 

Dinamo iese cu fruntea sus din Liga Campionilor » Victorie dramatică, în ultima secundă, acolo unde nimeni n-a triumfat în ultimii 2 ani și jumătate!
KIEL – DINAMO
Dinamo iese cu fruntea sus din Liga Campionilor » Victorie dramatică, în ultima secundă, acolo unde nimeni n-a triumfat în ultimii 2 ani și jumătate!

Sorana Cîrstea, după victoria cu Aryna Sabalenka 

„Cred că am rămas fără cuvinte. Am venit aici știind că va fi un meci greu. Aryna lovește atât de tare. Sunt foarte, foarte fericită cu prestația mea de astăzi. E un pic neașteptat, sinceră să fiu.

Oamenii tot numără zilele, lunile, anii. Eu nu dau mare importanță. Doar muncesc alături de antrenorul meu, Thomas Johansson. Am început colaborarea în decembrie și cred că totul merge extraordinar. Nu mă definesc numerele. Doar rămân modestă și merg mai departe.

A fost o atmosferă fantastică. M-am bucurat de public, de sprijin. Să văd steagurile românești... e special. Oriunde am juca, fanii români sunt alături de noi, A fost o zi grozavă pentru mine și pentru toți cei prezenți”, a spus Sorana Cîrstea, la Digi Sport 2. 

VIDEO Rezumatul meciului Sorana Cîrstea - Aryna Sabalenka 6-4, 6-4

Citește și alte știri din tenis:

„Sunt cea mai mare «bunică»” » Emma Răducanu, față în față cu o întrebare incomodă: „E de necrezut!”

GALERIE FOTO Sorana Cîrstea, alături de Eugenie Bouchard în cea mai nouă reclamă a sponsorului tehnic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
BursucPSDist
BursucPSDist  •  30 Martie 2023, 04:54

Baieti stiu ca Asta e scopul vosstru sa ma cenzurati mai rau ca inainte de 89 da sa vedeti *** . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

BursucPSDist
BursucPSDist  •  30 Martie 2023, 04:50

Mereu cand incerc sa comentez gsp crnzureaza comentariul meu .e ok pt ca in cel mult 5?ani nimeni bai da nimeni Nu va da 2 lei pe sport

Draconian
Draconian  •  29 Martie 2023, 22:27

Saraca, chiar a fost nostima, lasa mai bine acea spontaneitate, nu mai vedem in ziua de azi, de fapt sigur nu credea nici ea ca a distrus cyborgu indestructibil.. cind ma uitam la chipul si bratele "ei" ma trecea un fior, serios, un tanc fata-n fata cu fragila noastra Sorana... speranta noastra sa întoarcem pagina Simona..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează