SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Sorana Cîrstea se revoltă după anunțul făcut de Roland Garros: „Ce???”

Sorana Cîrstea la Roland Garros // foto: Guliver/GettyImages
Sorana Cîrstea la Roland Garros // foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2020 21:22

Organizatorii Roland Garros au anunțat azi că au decis să reprogrameze turneul de la Paris. Sorana Cîrstea s-a revoltat pe Twitter. 

Programat să înceapă de 24 mai, turneul de Grand Slam de la Roland Garros va avea loc în toamnă, între 20 septembrie și 4 octombrie, din cauza pandemiei de coronavirus. Anunțul a fost făcut pe Twitter și pe site-ul oficial al competiției, iar Sorana Cîrstea (29 de ani, 75 WTA) s-a revoltat. 

„Ce??? Din nou aflu de pe Twitter...”, a scris Sorana. Jucătoarea noastră a fost nemulțumită de faptul că jucătorii nu au fost informați înainte printr-un mesaj oficial de la organizatori.

Sorana Cîrstea a pățit-o și la Indian Wells

Indian Wells a fost primul mare turneu anulat din cauza coronaivrusului. Atunci, a postat pe Twitter un mesaj în care scrie că a aflat de pe internet de decizia organizatorilor. „Mulțumesc! Tocmai am aflat de pe Twitter”, a scris românca, după ce a preluat un mesaj al lui Kirsten Flipkens.

Cum afectează coronavirusul  sportul mondial:

  1.  EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
     
  2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
     
  4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
     
  5. Roland Garros, cel de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului, a fost mutat din iunie în septembrie: 8 idei după schimbarea datei: cum sunt afectați specialiști ai zgurii precum Simona Halep sau Rafael Nadal?
     
  6. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
     
  7. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  8. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Citește alte știri de tenis

8 idei după schimbarea datei Roland Garros: cum sunt afectați specialiști ca Simona Halep sau Rafael Nadal

VIDEO Simona Halep donează pentru cumpărarea de echipament medical

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  18 Martie 2020, 11:15

Cum sa nu fie revoltata ?? RG este turneul pe care Sorana l-a castigat de cateva ori si acum spera sa repete aceasta performanta !!!!

2640248046027022
Ursache Razvan  •  18 Martie 2020, 08:17

Asta tot impul are o problema..Pare dusa cu capu'

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  18 Martie 2020, 08:04

Jucătoarele au fost înștiințare în mod oficial.Pseudojucătoarele nu au primit nimic.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează