SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

FOTO Ce a făcut Sorana Cîrstea, după eliminarea de la US Open

După ce a fost eliminată de cehoaica Karolina Muchova (27 de ani, numărul 10 WTA) în „sferurile” de finală turneului US Open, Sorana Cîrstea (33 de ani, numărul 30 WTA) s-a relaxat în metropola americană New York. +39   FOTO
După ce a fost eliminată de cehoaica Karolina Muchova (27 de ani, numărul 10 WTA) în „sferurile” de finală turneului US Open, Sorana Cîrstea (33 de ani, numărul 30 WTA) s-a relaxat în metropola americană New York.

Articol de - Publicat joi, 07 septembrie 2023 09:54 / Actualizat joi, 07 septembrie 2023 10:04

După ce a fost eliminată de cehoaica Karolina Muchova (27 de ani, numărul 10 WTA) în „sferturile” de finală turneului US Open, Sorana Cîrstea (33 de ani, numărul 30 WTA) s-a relaxat în metropola americană New York. 

Visul Soranei Cîrstea de a ajunge pentru prima dată în carieră în semifinalele unui turneu de Grand Slam s-a spulberat în noaptea de marți spre miercuri. Românca a fost eliminată de cehoaica Karolina Muchova, scor 0-6, 3-6, în „sferturile” de finală ale open-ului american. 

De la New York, Wim Fissette a vorbit în premieră despre Simona Halep și cazul de dopaj: „La cum o știu...”
SUSPENDARE
De la New York, Wim Fissette a vorbit în premieră despre Simona Halep și cazul de dopaj: „La cum o știu...”

Dar Sorana Cîrstea a profitat de faptul că se afla în cel mai populat oraș american și s-a fotografiat în diferite ipostaze în New York. 

FOTO. Sorana Cîrstea s-a relaxat în New York, după eliminarea de la US Open 

Sorana Cîrstea / FOTO: Instagram
+35 FOTO

Sorana Cîrstea a postat, pe contul personal de Instagram, mai multe fotografii în care a împărtășit cu fanii ei ei din mediul online experiența avută prin metropola americană. 

Românca s-a fotografiat pe stradă, într-o ținută alcătuită dintr-o pereche de blugi, o vestă de culoare crem și niște adidași albi. De asemenea, Sorana Cîrstea a postat și o poză în care se bucură de o cană de ceai, într-un local din New York, dar și o fotografie realizată pe scări în fața unei catedrale americane. 

Sorana Cîrstea urcă în clasamentul WTA, după eliminarea de la US Open 

Prestația Soranei Cîrstea de la US Open i-a asigurat acesteia o ușoară urcare în clasamentul WTA, de pe poziția cu numărul 30 până pe locul 26. De asemenea, Sorana Cîrstea a fost recompensată și cu un cec în valoare de 455.000 de dolari, pentru parcursul de la turneul din Statele Unite. 

VIDEO. Rezumatul partidei dintre Sorana Cîrstea și Karolina Muchova 

Citește și: 

S-a anunțat echipa de Cupa Davis a României pentru întâlnirea cu Taiwan de la Mamaia

Conferință-blitz la US Open! Sorana Cîrstea a primit doar două întrebări din partea jurnaliștilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Misu1950
Misu1950  •  07 Septembrie 2023, 17:08

S-ar bucura tare si tenisul daca S0ry s-ar tine doar de pozat...

parpalache
parpalache  •  07 Septembrie 2023, 16:41

Probabil ca are contracte cu firme pentru reclame la imbracaminte!

parpalache
parpalache  •  07 Septembrie 2023, 16:40

Daca ar fi avut norocul sa joace cu Qin Wen Zang,acum ar fi jucat semifinala!Pentru ca aseara chinezoaica a facut o mulțime de erori neforțate!N-a nimerit primul serviciu decât intr-un procent de sub 20% și foarte multe mingi...in fileu!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează