SPORTURI  »  TENIS  »  ST. PETERSBURG

Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian, în optimi la St. Petersburg! » „Coșmarul” Kontaveit o așteaptă pe Sorana în turul următor

Sorana Cîrstea // foto: Imago Images
Sorana Cîrstea // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 17:29 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 17:53

Sorana Cîrstea (31 de ani, locul 31 WTA) s-a calificat în optimile turneului de la St. Petersburg (Rusia), după 7-5, 3-6, 6-4 cu Marketa Vondrousova (22 de ani, 38 WTA). În runda 2 s-a calificat și Jaqueline Cristian (23 de ani, 58 WTA).

Sorana Cîrstea a obținut, contrar așteptărilor caselor de pariuri, o victorie importantă cu Marketa Vondrousova.

După două ore și 27 de minute de joc și set decisiv, românca a trecut de jucătoarea din Republica Cehă.

Un nume important din tenisul feminin îl face praf pe Novak Djokovic: „Puțini oameni sunt alături de cei care încearcă să pară ce nu sunt!”
WTA
Un nume important din tenisul feminin îl face praf pe Novak Djokovic: „Puțini oameni sunt alături de cei care încearcă să pară ce nu sunt!”

Sorana Cîrstea a învins-o pe Marketa Vondrousova și s-a calificat în optimi la St. Petersburg 

Sorana a început cu stângul primul set, a cedat pe propriul serviciu, dar ulterior a reușit 3 break-uri, evitând astfel tie-break-ul.

În startul setului secund, Sorana Cîrstea a fost sufocată. Vondrousova s-a distanțat la 5-0, moment în care românca a avut o tresărire de orgoliu: 3 game-uri consecutive, înainte ca Marketa să închidă setul.

În decisiv, Sorana a continuat prestația bună din finalul setului 2. Echilibrul s-a rupt la 3-3, când Sorana a reușit break-ul prin care s-a distanțat decisiv.

3.10 - 3.20era intervalul cotelor oferite de bookmakeri pentru o victorie a Soranei. Marketa avea între 1.37 și 1.40

Sorana Cîrstea dă peste „coșmarul” Anett Kontaveit în optimi 

În turul 2, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Anett Kontaveit (26 de ani, locul 9 WTA).

Kontaveit a trecut de Jil Teichmann (24 de ani, 35 WTA) în primul tur, 6-3, 1-6, 6-3.

Anett Kontaveit și Sorana Cîrstea s-au întâlnit de 5 ori în circuitul WTA. De fiecare dată, Kontaveit a fost învingătoare. De 4 ori, în două seturi. Meciul de la St. Petersburg va avea loc miercuri, 9 februarie, de la ora 11:00.

Jaqueline Cristian, duel cu Aliaksandra Sasnovich în optimi

În faza optimilor s-a calificat și Jaqueline Cristian, care a trecut în minimum de seturi, 7-6 (3), 6-4 de Bernarda Pera (27 de ani, 100 WTA). În optimi, Jaqueline o va înfrunta pe Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 71 WTA).

Citește mai multe știri din tenis: 

Cu cine va lucra Halep pe parcursul turneelor de la Dubai și Doha: „E foarte greu să găsești un antrenor potrivit”

Shuai Peng spune că acuzațiile la adresa fostului vicepremier chinez au fost greșit înțelese: „D-asta am șters postarea! Nu am spus că m-a agresat sexual”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rva4
rva4  •  09 Februarie 2022, 12:49

Felicitări Soranei și multa bafta!

347655969058390
Ion Popescu  •  09 Februarie 2022, 00:37

Victorii in serie ! Cristian, Cirstea, Begu victoriose. Plus calificarea in sferturi la dublu reusita de Cirstea & Olaru. Ce tenismene minunate are Romania !

267890
267890  •  08 Februarie 2022, 18:08

Doar atat poate sa spuna GSP-ul despre acest superb meci si valoroasă victorie? Daca era Halepoaica, mamă-mamă ce mai superlative găseați! Bravo Sorana! Am vazut un exemplu de joc frumos, agresiv dar fără urlete, curajos si elegant. Nu conteaza ca va face cu Anett. Ar fi frumos sa invingă. Dar meciul de azi ramane cel mai frumos meci de tenis oferit vreodată de o sportivă de-a noastră. Bravo Sorana! Succes in meciul cu Anett!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close