SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

STEFANOS TSITSIPAS - ROGER FEDERER // Roger Federer, anunț-bombă după ce a fost eliminat de la Australian Open: „Nu cred că mai e necesar să fac asta”

Roger Federer // FOTO: Reuters
Roger Federer // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 15:56

Elvețianul Roger Federer, 37 de ani, locul 3 ATP, a fost eliminat în optimi la Australian Open de grecul Stefanos Tsitsipas, 20 de ani, locul 15 ATP, scor  7-6, 6-7, 5-7, 6-7 (Detalii AICI).

După eliminarea de la turneul australian, Roger Federer a anunțat că va participa la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Federer, care a câștigat Roland Garros o singură dată, în 2009 cu Soderling, a jucat ultima dată la turneul de la Paris în 2015.

„E vorba de dorința de a juca. Sunt într-o perioadă în care mă distrez, mă simt bine și mi-au lipsit toate astea. Nu cred că mai e necesar să iau o pauză lungă și anul acesta. Vreau să joc la Roland Garros”, declarat Roger Federer.

„Îl văd să reziste la un nivel înalt”

Federer a vorbit și despre grecul Stefanos Tsitsipas, pe care l-a lăudat pentru jocul său.

„Văd niște asemănări între mine și Tsitsipas. Are un backhand cu o singură mână și părul lung, cum aveam și eu mai demult. Are o priză mai bună decât alți jucători actuali. Îl văd să reziste mult timp în tenis, la nivel înalt. A fos o seară bună pentru el. Am mari regrete, trebuia să câștig al doilea set. M-a costat meciul. Nu a jucat cum trebuie nici mingile de break. Nu l-am învins nici la Cupa Hopman, deci e clar că e ceva în neregulă cu felul în care îi returnez serviciul”, a adăugat Federer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
observator979
observator979  •  20 Ianuarie 2019, 17:18

CURATĂ "anunță-bombă"! :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close