SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Știm semifinalele de la BRD Bucharest Open » Programul complet al zilei

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 00:12

Patricia Țig - Laura Siegemund (77 WTA) și Martina Di Giuseppe (211 WTA) - Elena Rybakina (106 WTA) sunt semifinalele turneului BRD Bucharest Open 2019.

Patricia Țig a rămas singura reprezentantă a României de pe tabloul de simplu. Jucătoarea venită din calificări, fără clasament în acest moment, a trecut astăzi de cehoaica Kristyna Pliskova, scor 6-3, 3-6, 6-3. Cealaltă româncă din sferturile de finală, Irina Begu (112 WTA), a cedat după aproape două ore de joc în fața nemțoaicei Laura Siegemund.

Organizatorii au anunțat programul zilei de azi. Prima semifinală, dintre Țig și Siegemund, e programată la ora 15:00. Imediat după va începe a doua semifinală de pe tabloul de simplu, dintre italianca di Giuseppe și kazaha Rybakina.

Ultimul meci al zilei este a doua semifinală de dublu. Acolo se vor înfrunta două perechi formate din românce. Gabriela Ruse (21 de ani) și Jaqueline Cristian (21 de ani) le vor întâlni pe Irina Begu (28 de ani) și Raluca Olaru (30 de ani).

250.000 €este fondul total de premiere al turneului de la București

Vezi și: 

Fostul antrenor al Soranei Cîrstea face dezvăluiri incredibile din lumea tenisului românesc: „Sunt persoane care pariază, e un fenomen care trebuie combătut”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează