SPORTURI  »  TENIS  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

SUPERLATIVELE GSP // VIDEO EXCLUSIV Simona Halep, motivația dezmințirii despre viața personală: „Oamenii ne sunau și ne felicitau”

Articol de , - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 15:29

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) a primit din partea Gazetei Sporturilor premiul pentru cel mai bun sportiv al anului. În interviul acordat ziarului, jucătoarea a vorbit și despre viața personală. 

În urmă cu câteva săptămâni, Simona Halep a avut un mesaj pentru fanii săi în care dezmințea știrea că a sărbătorit logodna cu Toni Iuruc. De ce a făcut acest lucru tocmai acum, mai ales că nu este prima oară când se scriu lucruri despre viața sa privată?  

„Am vrut să clarific niște lucruri pentru că și noi doi avem familiile noastre și nu mi s-a părut corect ca oameni care fac parte din viața noastră să sune să ne felicite în urma unei știri false. Mi s-a părut o lipsă de respect totală, este a treia oară când s-a dat această știre de când am această relație.  

Am simțit că este momentul să spun ceva, ca fanii mei, oamenii care mă apreciază să nu trăiască într-o știre falsă. Nu m-a deranjat că s-a scris pentru că se scriu foarte multe și inventează foarte mult presa românească, însă o știre falsă atât de personală... Este deranjant. Am spus în mesaj că o să-i anunț eu pe oamenii care doresc să afle atunci când o să mă logodesc și o să fac și următorul pas”, a explicat Simona Halep pentru Gazeta Sporturilor.

Toni Iuruc, 40 de ani, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori.  Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată Wimbledon. (Detalii AICI)

Citește AICI interviul integral » Simona Halep, sportiva anului 2019: „Am fost ca soldații în armată, punct ochit, punct lovit” 

Simona Halep, interviu de excepție pentru GSP » Momentul debusolant din final de an: „Darren l-a întrebat, iar răspunsul m-a uimit total” 

VIDEO Simona Halep, sportivul anului în Superlativele GSP 2019. Care a fost cea mai dureroasă înfrângere în 2019: „Atunci, deodată, am simțit că mi s-a tăiat puțin filmul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mutu57
mutu57  •  19 Decembrie 2019, 16:47

Pacat ca Simona, care a vazut lumea intreaga si poate avea un tovaras de viata pe masura ei (cum au facut-o Nadia, Stefi Graf, Penetta, etc...), s-a incurcat cu un shmecheras care si-a ales nevestele precedente din clientela cluburilor cu fitze - iar pe ultima a lasat-o cu burta la gura. Pacat! Simona este o "icoana" a sportului romanesc si se marita cu unul compromis in toate felurile.

allexin
allexin  •  19 Decembrie 2019, 11:38

Simona e atat de draguta si finuta si nu in ultimul rand exigenta. NU inteleg de ce atata disperare pentru un sot secondhand (trecut deja pe la doua sotii), nu prea frumos si mai in varsta. Sincer mi-o inchipuiam pe Simona langa altcineva.

catalynn
catalynn  •  18 Decembrie 2019, 21:19
Postat de mariuta. pe 18 Decembrie 2019, 20:06

Toni Iruc este meserias, are experienta la gramada. Halepa-i pierduta, lasati-o în pace, consolati-o, nu are nicio vina este cel mai probabil un aranjament pentru bani între machidoni. Eu cred ca Simona merita o alta soarta.

Și io cred la fel, însă are 28 de ani, nu poate spune ca nu a văzut lumea, dacă nu a înțeles nimic ce-și face omul cu mâna lui ... nu-i treaba mea! :-)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează