SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Tecău și Rojer după calificarea în semifinale de la Turneul Campionilor: "Nu mai simțim presiunea"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2015 09:07

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în semifinalele de la Turneul Campionilor după două victorii în două seturi.

Campionii de la Wimbledon sînt bucuroși că au scăpat de presiuni, iar românul vorbește și despre o mică accidentare pe care nu a mai resimțit-o.

"Avem două victorii în două seturi. I-am învins și pe Dodig și Melo, care ne-au bătut la Roland Garros și aveau practic 1-0 în fața noastră.

Ne bucurăm că jocul merge bine, că sîntem sănătoși, că nu simt deloc durerea la deget pe care am căpătat-o în meciul anterior.

Sînt mult mai bine decît ieri, azi nu l-am simțit deloc, am avut un tape de siguranță, dar practic nu m-am gîndit deloc la asta și mă bucur că sunt sănătos", a zis Tecău conform Digi.

"Sîntem calificați în semifinală cu aceste victorii și scăpăm de presiunea ultimului meci, de vineri, împotriva francezilor, dar ne dorim să îl cîștigăm și pe acela", a adăugat Rojer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează