SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

TURNEUL CAMPIOANELOR WTA 2019 // Simona Halep, prima reacție după ce și-a aflat adversarele: „Va fi o mare provocare pentru mine”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 octombrie 2019 09:28

Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) a prefațat duelurile din grupele de la Turneul Campioanelor 2019, de la Shenzen.

  • Simona Halep e în grupa Mov, cu Bianca Andreescu, Elina Svitolina și Karolina Pliskova
  • Simona Halep va debuta luni la Turneul Campioanelor, în jurul orei 15:00, cu Bianca Andreescu. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport

„Este o grupă foarte dificilă! Toate adversarele au un joc foarte solid și sunt foarte bune. Va fi o mare provocare pentru mine

Revin după o accidentare și trebuie să înfrunt adversare puternice. Eu voi da totul și voi încerca să joc cât mai bine și să câștig”, a declarat Simona după tragerea la sorți, pentru WTA. 

„Sunt mândră și fericită că sunt din nou aici. Mă bucur că m-am calificat. Sper să mă descurc bine. Sunt nerăbdătoare. Orice meci e special”
Simona Halep

Citește și:  

Dialogul de la distanță dintre Simona Halep și Bianca Andreescu: de la „generoasă și modestă” la „este o luptătoare” 

Analiză dură făcută de ESPN: „Simona Halep nu s-a trezit după succesul de la Wimbledon” » Fostul #1 mondial, ultima favorită la WTA Finals! 

Bianca Andreescu a prefațat duelul cu Simona Halep: „Am urmărit-o, va fi o partidă interesantă. Sunt entuziasmată!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
tatiana19
tatiana19  •  27 Octombrie 2019, 08:52

Mult succes Simona. Nu-i lua in pe seama toti frustratii. Mult succes si sanatate!! Spre finala!

267890
267890  •  26 Octombrie 2019, 14:54

Ca de obicei norocoasa. Singura adversara pentru Halep e Andreeasca. Halep cu jocul ei distructiv si cu urletele care baga in pamant pe oricine poate sa anihileze jucatoare evident mult mai valoroase. De fapt prezenta lui Halep in primele 8 e o sfidare a ceea ce inseamna tenisul. Hai Si.ona, hai vino repede acasa si lasa-le sa joace pe cele chiar joaca.

347655969058390
Ion Popescu  •  26 Octombrie 2019, 12:37

Urez Simonei mult succes, cat mai multe meciuri castigate si ....fara accidentari !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează