SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

TURNEUL DE LA MADRID. Corespondență de la Madrid » Simona Halep, echipament nou la turneul de la Madrid » Cum a apărut în victoria cu Makarova

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 06 mai 2018 16:44

Simona Halep, locul 1 WTA, a învins-o fără drept de apel pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 32 WTA, scor 6-1, 6-0, în turul I al turneului de la Madrid. (Detalii aici)

  • Luminița Paul, specialistul în tenis al Gazetei Sporturilor, este la Madrid și va transmite cele mai importante informații despre româncele care participă la competiția din Spania

După victoria în primul tur la Madrid, Simona a vorbit puțin despre echipamentul de neuitat de la Australian Open, cel roșu și fără logo, dar cu care a ajuns în a treia finală de Mare Șlem a carierei.

A păstrat în dulap, pusă bine, ținuta pe care a folosit-o când a disputat ultimul act de la Melbourne contra lui Caroline Wozniacki. Până la urmă, nu era rochiță, ci o combinație de maiou și fustă, Simonei plăcându-i în general asemenea variante, din două piese. Câte exemplare au fost? "Douăzeci! Am comandat mai multe ca să am, să mă pot schimba", a spus liderul mondial pentru Gazetă.

Imediat după finală, jurnalistul american Ben Rothenberg sugera că International Hall of Fame ar trebui să-i ceară Simonei acea ținută pentru a o expune la loc de cinste, drept ceea ce și este, un exemplar legendar.

"Mă mai gândesc dacă aș da-o sau nu", a precizat Simona, zâmbind. "Cu siguranță însă, o să fac ceva frumos cu ea", a adăugat. Înainte de începerea acestui sezon, până au fost perfectate toate detaliile contractului cu Nike, Halep a jucat două turnee, Shenzhen și Australian Open, într-un echipament roșu pe care l-a comandat pe Internet unei firme din China.

Echipament care a fost croit și ajustat după indicațiile ei și care, după cum spunea la momentul respectiv, "îmi place și mi se pare că a ieșit foarte bine". De la Doha însă, românca a început să poarte ținutele oferite de actualul său sponsor tehnic, Nike.

Citește și: Superpremiu pentru Simona Halep » Cel mai tare ziar din Spania a ales-o în fața Serenei Williams și a Mariei Sharapova

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  06 Mai 2018, 20:39

stau hainele pe ea ca pe un manechin de plastic...manechinul este mult mai frumos/frumoasa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează