SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZHEN

TURNEUL DE LA SHENZHEN // Nemiloasa Monica Niculescu a "dezmembrat-o" pe Jelena Ostapenko la Shenzhen! Letona a fost UMILITĂ!

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 11:42

Monica Niculescu, 99 WTA, i-a predat o adevărată lecție de tenis Jelenei Ostapenko, 22 WTA, fostă câștigătoare la Roland Garros. Jucătoarea noastră a învins-o de o manieră categorică pe letonă, 6-0, 6-2, în 52 de minute, în primul tur al turneului de la Shenzhen.

Venită din calificări, Niculescu a exasperat-o pe Ostapenko în primul set. Slice-urile Monicăi au destabilizat jocul letonei, care nu a reușit să câștige niciun game în primul set. A fost 6-0 pentru româncă, după doar 18 minute.

Niculescu a avut mici probleme în startul setului secund, când s-a văzut condusă cu 0-2 de Ostapenko. Totuși, jucătoarea noastră s-a redresat și de acolo a urmat o nouă serie de 6 game-uri consecutive adjudecate de Niculescu. Monica a câștigat setul secund cu 6-2 și obține una dintre cele mai prestigioase victorii din carieră.

Monica Niculescu va juca miercuri în optimi împotriva Kristynei Pliskova, 94 WTA, care s-a calificat mai departe după ce a beneficiat de abandonul chinezoaicei Shuai Peng, 125 WTA.

Sorana Cîrstea, 84 WTA, s-a calificat deja în sferturi după victoria categorică reușită în această dimineață cu Pauline Parmentier, 56 WTA, scor 6-2, 6-2.

Vezi și: TURNEUL DE LA SHENZHEN // Fără emoții! Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi după o victorie categorică » Își cunoaște deja adversara

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  02 Ianuarie 2019, 18:34

Anul asta o sa faca multe surprize fata asta. Ii e foame de victorii

mihai_luchian
mihai_luchian  •  02 Ianuarie 2019, 10:01

Câte lovituri câștigătoare a avut? Mi se pare fenomenal să joci numai pe slice și să ai așa o poziție bună în clasamentul WTA. Bravo ei, rămâne însă jucătoarea cu cel mai ciudat joc ever in top 100.

fibra
fibra  •  01 Ianuarie 2019, 19:57

Ostapenko pe urmele lui Bouchard. A sclipit și s -a fâsâit.Probabil că e grea munca.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează