SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // Moment special după "thriller-ul" anului în tenis » Mama lui Dominic Thiem i-a trimis un mesaj unchiului lui Nadal imediat după meci

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 16:39

Rafael Nadal (1 ATP) și Dominic Thiem (9 ATP) au oferit unul dintre cele mai intense meciuri din acest an. Ibericul s-a impus după un meci incredibil de 5 seturi, scor 0-6, 6-4, 7-5, 6-7 (4), 7-6 (5).

Într-o declarație acordată publicației El Pais, Toni Nadal, unchiul și fostul antrenor al lui Rafa Nadal, s-a arătat surprins de faptul că mama lui Dominic Thiem i-a trimis un mesaj de felicitare imediat după dramaticul final de meci în care Nadal s-a impus la tie-break.

"Chiar după meci, am primit un mesaj de la Karin, mama lui Dominic. Cred că e foarte important ca în ziua de azi să scoatem în evidență astfel de exemple și să stăm departe de rivalitățile greșit înțelese", a declarat Toni Nadal.

Unchiul lui Nadal a povestit ce a făcut în dimineața de după meciul nepotului său cu Thiem.

"Am ajuns la Academia nepotului meu (n.r - acolo unde antrenează în prezent), mi-am luat o cafea dublă și am avut oportunitatea de a ține un speech tinerilor jucători despre atitudinea avută de Rafael Nadal și Dominic Thiem în meciul lor, despre felul în care Rafael a revenit de la 0-6 în primul set și despre cum Thiem a revenit după ce a fost condus cu 1-2 la seturi", a mai spus Toni Nadal. 

Nadal va juca în semifinale cu Juan Martin del Potro (3 ATP). Cealaltă semifinală îi va pune față în față pe Novak Djokovic (6 ATP) și Kei Nishikori (19 ATP).

Vezi și:  Zâmbete printre ruine » Performanță UNICĂ în istorie reușită de Kei Nishikori și Naomi Osaka, în ziua în care Japonia își plânge morții după cutremurul distructiv din Hokkaido

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close