SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // Novak Djokovic, victorie fără emoții în fața omului care l-a eliminat pe Federer » S-au stabilit ambele semifinale de la US Open

Djokovic e mare favorit să-și adjudece cel de-al treilea titlu la New York // FOTO: Reuters
Djokovic e mare favorit să-și adjudece cel de-al treilea titlu la New York // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 08:21

Novak Djokovic (6 ATP) s-a calificat în această dimineață în semifinalele turneului de Mare Șlem de la US Open, după victoria în minimum de seturi reușită în fața lui John Millman (55 ATP), scor 6-3, 6-4, 6-4, după 2 ore și 52 de minute de joc.

Sârbul a avut o nouă evoluție consistentă, așa cum s-a întâmplat pe toată durata turneului, și nu i-a dat nicio șansă australianului care a produs surpriza turneului, eliminându-l pe Roger Federer (2 ATP).

Nole a fost imbatabil pe propriul serviciu, pe care și l-a pierdut o singură dată, prinzându-l captiv pe Millman în jocul său solid, de regularitate, care i-a adus atâtea zeci de trofee de-a lungul carierei.

Îl așteaptă Nishikori

Sârbul se va duela în penultimul act cu japonezul Kei Nishikori (19 ATP), care a câștigat un maraton de 5 seturi cu campionul din 2014 Marin Cilic (7 ATP).

Într-o reeditare a finalei de acum 4 ani, câștigată atunci de croat, niponul s-a impus cu 2-6, 6-4, 7-6 (5), 4-6, 6-4, după 4 ore și 12 minute de joc.

Djokovic și Nishikori s-au întâlnit de nu mai puțin de 18 ori, iar avantajul e unul covârșitor în dreptul sârbului: 16-2 în raportul meciurilor directe.

Semifinale US Open masculin 

Rafael Nadal (1 ATP) - Juan Martin del Potro (3 ATP)
Novak Djokovic (6 ATP) - Kei Nishikori (19 ATP)

Vezi și: ANALIZĂ Între valoare și inconstanță » De ce este circuitul feminin mai dinamic decât cel masculin + Curiozitatea de la turneele de Mare Șlem din 2018

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  06 Septembrie 2018, 14:19

Cu toate ca tin cu Rafael Nadal inca de la aparitia sa fulminanta in tenisul mare,anul asta cred ca nu va trece de Djokovic si s-ar putea sa fie eliminat chiar si de Del Potro!Cred ca este preocupat de probleme din in viatza personala,pentru ca s-a chinuit sa treaca de Hagianov,apoi de Bahtasvili si mai ales de Thiem,jucatori de care in mod normal trecea "la capul gol"!

magic4ever
magic4ever  •  06 Septembrie 2018, 13:13
Postat de burgman pe 06 Septembrie 2018, 11:29

Nadal va castiga turneul dupa meciuri de mare lupta, inclusiv in finala.

Djokovic este cel mai bun in momentul asta...

burgman
burgman  •  06 Septembrie 2018, 11:29

Nadal va castiga turneul dupa meciuri de mare lupta, inclusiv in finala.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează