SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Veste bună pentru Simona Halep! Ce se întâmplă cu turneul de la Roland Garros

Simona Halep vrea câștige din nou Roland Garros // FOTO: Guliver/GettyImages +37   FOTO
Simona Halep vrea câștige din nou Roland Garros // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2020 10:48

Roland Garros, turneul la care Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) este văzută favorită de cei mai mulți specialiști, are mari șanse să joace în perioada septembrie-octombrie.

Guy Forget, directorul de la Roland Garros, a vorbit despre turneul de Grand Slam de pe zgura de la Paris, care trebuia să aibă loc între 24 mai și 7 iunie. Potrivit francezului, competiția se va ține în toamnă, spre finalul lunii septembrie, iar data de start se va stabili în funcție de ce se întâmplă cu US Open, care e programat între 31 august și 13 septembrie.

Este puţin prematur să anunţăm acum data, dar va fi între 20 şi 27 septembrie.Trebuie să fim ambiţioşi şi optimişti. Sperăm că Roland Garros va avea loc în condiţii bune. Semnalele merg în direcţia cea bună, dar nu ştim ce se va întâmpla peste o lună sau două. 

Oraşul New York este şi mai afectat de coronavirus decât Franţa. Cei de acolo au mari probleme de organizare și vor face un anunţ pe la mijlocul lui iunie, ca să spună cum va arăta US Open” a declarat Guy Forget, citat de Agerpres.

VIDEO. Simona Halep a refuzat Monte Carlo, paradisul fiscal al tenisului

Citește mai multe știri din tenis: 

Cine e „Ucigașul” din echipa Simonei Halep » Dezvăluiri inedite: „Am rămas cu ea pentru totdeauna”

Simona Halep a refuzat să trădeze România! Putea câștiga milioane: „Mi-a aruncat o privire tăioasă: «Nici gând să fac asta!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează