SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

Cine e „Ucigașul” din echipa Simonei Halep » Dezvăluiri inedite: „Am rămas cu ea pentru totdeauna”

Simona Halep, alături de Darren „Ucigașul” Cahill // FOTO: Guliver/GettyImages +20   FOTO
Simona Halep, alături de Darren „Ucigașul” Cahill // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 15:55

Darren Cahill (54 de ani), antrenorul Simonei Halep (28, 2 WTA), a vorbit despre viața sa în afara terenului de tenis și a dat detalii inedite despre copilăria lui.

Australianul a dezvăluit care era porecla lui când juca în circuitul ATP și a explicat de la ce a pornit totul.

Porecla am primit-o încă de pe la vârsta de 10 ani și am rămas cu ea pentru totdeauna. Aceasta a fost «Killer» (n.r. Ucigașul). Eram mic și jucam împotriva unor adversari mult mai mari. Am mai crescut abia pe la 18-19 ani. 

Când jucam împotriva lui Mark Bears, din Melbourne, care era mult mai înalt decât mine, îmi spunea «Little Killer» (n.r. Micul Ucigaș). De-a lungul anilor am crescut și s-a renunțat la «Micul» și am rămas doar «Ucigașul»”, a declarat Darren Cahill, potrivit digisport.ro.

„Principala diferență este reprezentantă de partea emoțională. Jucătoarele nu au o armă puternică pentru a închide punctele. Spre exemplu cum era cazul lui Sampras sau al lui Agassi. Care puteau câștiga rapid anumite puncte, chiar din serviciu. Te poți relaxa puțin la 6-3, 4-2 pentru că știi că vei câștiga rapid câteva puncte pe serviciu și te vei apropia de finalul partidei. Dar asta nu se întâmplă în circuitul feminin. Doar în cazul Serenei Williams, care are cel mai bun serviciu din istoria tenisului feminin”
Darren Cahill

FOTO. Simona Halep - Elena Rybakina, finala WTA Dubai

+16 FOTO

VIDEO.Simona Halep a refuzat Monte Carlo, paradisul fiscal al tenisului

Citește mai multe știri din tenis: 

Darren Cahill, antrenamente SF cu Halep: „I-am trimis un sistem special” + Cum este avantajată Simona de pauza competițională

Simona Halep a refuzat să trădeze România! Putea câștiga milioane: „Mi-a aruncat o privire tăioasă: «Nici gând să fac asta!»”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează