SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

"Victoria lui Marius Copil nu este o surpriză" » Ce spune fostul căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis despre meciul românului

Articol de GSP - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 20 ianuarie 2015 14:46

Marius Copil, jucător venit din calificări, l-a învins pe Pablo Andujar, locul 43 ATP, în turul întîi la Australian Open şi va juca în următorul tur cu Stanislas Wawrinka, locul 4 ATP şi cîştigătorul de anul trecut.

Ciprian Porumb, fostul căpitan nejucător  al echipei de Cupa Davis a României a vorbit despre performanţa lui Marius Copil.

"Poate lumea spune că este o surpriză, dar pentru cine a văzut meciul, victoria nu este o surpriză. Copil a reuşit un meci foarte bun şi mă bucur pentru el.

În următorul tur, cu Stanislas Wawrinka, îi va fi mult mai greu. L-am văzut pe elveţian şi joacă foarte bine. Copil ar trebui să profite de acest meci pentru a căpăta experienţa şi pentru a lua ce e mai bun din această întîlnire. Mi-ar plăcea să poată să cîştige un set sau să îl pună la încercare pe Wawrinka. Oricum, va fi un meci frumos.

Copil mereu are începuturi de an foarte bune, dar se stinge pe parcurs. Are nevoie de constanţă şi să aleagă bine turneele la care participă", a spus Porumb la televiziunea Sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  20 Ianuarie 2015, 22:31

A jucat, a castigat, bravo lui! Merita, era cazul sa se mai sparga si ghinionul si sa se mai "coaca" si copilul:) II urez un an bun!

robdin2007
robdin2007  •  20 Ianuarie 2015, 13:03

Cu mentalitatea "macar sa ia un set" nu ajungem nicaieri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează