SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MADRID

VIDEO "Cea mai mare ratare din istoria tenisului" » Novak Djokovici, eroare uluitoare la Madrid

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 17:14

Novak Djokovici a debutat cu un succes luni, în turneul Masters 1000 de la Madrid. Sârbul l-a învins pe Kei Nishikori în două seturi, 7-5, 6-4, și s-a calificat în turul secund, punând capăt seriei de două înfrângeri consecutive. 

La mijlocul setului secund al partidei cu Nishikori, Djokovici a fost protagonistul unei erori imense. Sârbul l-a alergat pe adversarul său pe tot terenul, dar a finalizat punctul lamentabil, ratând un smash facil exact de lângă fileu. 

Ratarea lui Nole a devenit rapid virală pe Twitter, iar fanii nu au ezitat să-i catalogheze eroarea drept "cea mai mare din istoria tenisului". 

În turul secund, Djokovici va juca împotriva învingătorului partidei dintre Daniil Medvedev și Kyle Edmund.

Vezi și:  MUTUA MADRID OPEN. Și-a revenit Novak Djokovici? Victorie superbă în fața unui adversar dificil, în primul tur de la Madrid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează