SPORTURI  »  TENIS  »  

VIDEO Episod controversat la US Open » Alize Cornet, sancționată pentru că și-a scos tricoul pe teren: "Dar bărbații se pot schimba"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 11:22

Alize Cornet, 28 de ani, 31 WTA, a fost protagonista unui moment ciudat la US Open, în meciul cu Johanna Larsson, 30 de ani, 82 WTA, din primul tur, în care a fost învinsă de suedeză cu 4-, 6-3, 2-6.

Franțuzoaica a realizat în timpul partidei că are tricoul pus invers, așa că și l-a scos și l-a întors rapid. A primit însă o sancțiune de la arbitrul Christian Rask, pentru că ar fi încălcat codul competiției!

Antrenoarea Judy Murray, mama lui Andy, a comentat incidentul pe Twitter: "Alize revenise pe teren după o pauză cauzată de căldura intensă cu tricoul pus invers. S-a schimbat pe teren. A primit avertisment pentru comportament nesportiv... Dar bărbații se pot schimba de tricou pe teren".

Nadal, Federer și Djokovic schimbându-se pe teren:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
10155633308976552
Cornel Perju  •  29 August 2018, 21:59

Avertizarea asta este absolut ridicola. O gramada de fete merg vara pe strada fiind imbricate doar in acel top. La antrenament de asemenea vezi multe jucatoare imbracate doar cu top.

mplttev
mplttev  •  29 August 2018, 19:29

Pe Jelena Janković de ce nu a sancționat-o nimeni că și-a schimbat chiloții pe teren?

merace
merace  •  29 August 2018, 19:24

Chiar asa, de ce barbatii au voie sa-si expuna mameloanele pe terenul de tenis, iar femeile nici macar sutienul?! Ca nu a facut topless de ciudata, doar a vrut sa-si reimbrace tricoul... :D

Vezi toate comentariile (17)
Comentează