TENIS  ·  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV // Mihaela Buzărnescu a primit un mesaj șocant în timpul unui turneu: „Vin să te omor pe tine și pe tatăl tău!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 12:36

Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 111 WTA) a vorbit la emisiunea GSP Live despre amenințările primite pe rețelele de socializare. „Cineva mi-a spus că o să mă omoare în timpul turneului de la Charleston de acum doi ani”, a povestit Miki.

„Eram acum doi ani la Charleston (SUA), am primit un mesaj negativ. Eram cu tatăl meu la turneu. În mesaj scria: «Știu unde stai, vin să te omor și pe tine și pe tatăl tău». Pierdusem la simplu, mai eram în competiția de dublu. 

Le-am spus celor de la turneu și despre acest lucru și mi-au dat un bodyguard, l-am avut cu mine în fiecare zi. 

Eu nu eram obișnuită cu aceste lucruri. Heather Watson, partenera mea de dublu, mi-a zis să stau liniștită, mi-a spus că jucătoarele primesc astfel de mesaje în fiecare zi. Suntem expuși unui risc, dar încercăm să evităm pe cât posibil”, a spus Buzărnescu, la emisiunea GSP Live. 

  • Mihaela Buzărnescu și Mihai Buzărnescu, tatăl jucătoarei, în timpul unui turneu // foto: Raed Krishan

„Miki” a avut un sezon 2019 dificil din cauza problemelor la gleznă și umăr. Repetatele probleme medicale i-au cauzat acesteia ieșirea din TOP 100 WTA. Citește AICI un interviu realizat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor cu Mihaela Buzărnescu la final de 2019.  

Vezi și: Ministrul sportului, surprins la mare într-o mașină pe cheltuiala Registrului Auto Român. O camera la Hotel Sport pentru cei din sistem e 30 de lei
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1