SPORTURI  »  TENIS  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV // Mihaela Buzărnescu a primit un mesaj șocant în timpul unui turneu: „Vin să te omor pe tine și pe tatăl tău!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 12:36

Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 111 WTA) a vorbit la emisiunea GSP Live despre amenințările primite pe rețelele de socializare. „Cineva mi-a spus că o să mă omoare în timpul turneului de la Charleston de acum doi ani”, a povestit Miki.

„Eram acum doi ani la Charleston (SUA), am primit un mesaj negativ. Eram cu tatăl meu la turneu. În mesaj scria: «Știu unde stai, vin să te omor și pe tine și pe tatăl tău». Pierdusem la simplu, mai eram în competiția de dublu. 

Le-am spus celor de la turneu și despre acest lucru și mi-au dat un bodyguard, l-am avut cu mine în fiecare zi. 

Eu nu eram obișnuită cu aceste lucruri. Heather Watson, partenera mea de dublu, mi-a zis să stau liniștită, mi-a spus că jucătoarele primesc astfel de mesaje în fiecare zi. Suntem expuși unui risc, dar încercăm să evităm pe cât posibil”, a spus Buzărnescu, la emisiunea GSP Live. 

VIDEO EXCLUSIV // Mihaela Buzărnescu a primit un mesaj șocant în timpul unui turneu: „Vin să te omor pe tine și pe tatăl tău!”
  • Mihaela Buzărnescu și Mihai Buzărnescu, tatăl jucătoarei, în timpul unui turneu // foto: Raed Krishan

„Miki” a avut un sezon 2019 dificil din cauza problemelor la gleznă și umăr. Repetatele probleme medicale i-au cauzat acesteia ieșirea din TOP 100 WTA. Citește AICI un interviu realizat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor cu Mihaela Buzărnescu la final de 2019.  

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Ironizată de Ion Țiriac, Mihaela Buzărnescu taxează aroganța miliardarului: „Vă rog frumos să țineți minte cum mă cheamă și pe mine” :D

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează