SPORTURI  »  TENIS  »  TURNE DEMONSTRATIV

VIDEO Headshot! Hohote de râs la Sydney: "Chiar a durut, a fost ca un croșeu" » Zverev și Kyrgios au făcut "scandal"

FOTO: Guliver/GettyImages +2   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 09:27

Înainte de participarea la Australian Open 2018, care va începe pe 15 ianuarie, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov și Nick Kyrigos s-au distrat într-un turneu demonstrativ.

Cei trei, alături de australianul Lleyton Hewitt, au participat la un meci de dublu, din cadrul turneului demonstrativ Fast 4, desfășurat la Sydney.

Cel mai amuzant moment s-a petrecut chiar în starul meciului. Nick Kyrgios a venit la fileu, iar neamțul Alexander Zverev a profitat și l-a lovit cu mingea în față, spre distracția celor din tribune.

Australianul s-a prăbușit la pământ, iar Zverev a sărit fileul pentru a-l îmbrățișa.  Între timp, Dimitrov s-a urcat pe scaunul arbitrului pentru a cere un challenge. "Asta chiar a durut. A fost ca un croșeu", a spus Kyrgios, 22 de ani, după meci.

 

În final, perechea Nick Kyrgios/Lleyton Hewitt a câștigat în fața perechii  Grigor Dimitrov/Alexander Zverev, scor 2-1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează