SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

VIDEO Mihaela Buzărnescu, victorie în lacrimi la BRD Bucharest Open » Prima reacție + adversara din "sferturi"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 12:52

Mihaela Buzărnescu (25 WTA) a trecut de Tamara Zidansek (93 WTA), scor 6-3, 7-5, și va juca în sferturile de finală împotriva chinezoaicei Yafan Wang (84 WTA).

Mihaela a confirmat statutul de favorită numărul 2. În primul act a fost agresivă, s-a deplasat excelent, s-a așezat bine pe lovitura de forehand și a închis actul în doar 36 de minute, scor 6-3.  

Emoțiile au năpădit-o în setul 2. Agasată de faptul că Zidansek a redus numărul erorilor, Buzărnescu a izbuncit în plâns la scorul de 1-4. Antrenorul Mihaelei, Septimiu Frățilă, a intervenit pentru a opri lacrimile româncei: "Trebuie să încerci să lovești în lung de linie. Mă asculți?! Nu mai tot urla că nu mai poți. Esti mai bună!".

Intervenția a fost una salutară, favorita numărul 2 câștigând 6 din următoarele 7 game-uri. 

Mihaela va juca mâine în sferturile de finală împotriva chinezoaicei Yafan Wang (84 WTA).

"Pentru că publicul este foarte numeros, am fost emoționată. Mi-am pierdut din energie pe parcursul setului secund. Vă mulțumesc mult pentru susținere și pentru că ați suportat tot ce am făcut pe teren. Vă aștept în continuare și sper că v-ați simțit bine" Mihaela Buzărnescu.

Irina Maria Bara e OUT

În această după-amiază, Irina Maria Bara (23 de ani, 151 WTA) a fost învinsă în turul secund de slovena Polona Hercog (27 de ani, 90 WTA), scor 5-7, 2-6, după o oră și 35 de minute de joc.

Jucătoarea noastră a făcut un prim set solid, în care a reușit să lovească foarte adânc și plasat. Românca a condus cu 3-2 și 4-3, dar nu s-a putut desprinde. Manșa inaugurală s-a decis în cele din urmă în prelungiri: Hercog a făcut break la 6-5, apoi a fost solidă la serviciu și a închis setul.

Irina nu i-a mai putut face față adversarei sale în setul secund, jucătoarea din Slovacia impunându-se categoric, 6-2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
fibra
fibra  •  19 Iulie 2018, 12:06

Cand a intrat in prima suta,Mihaela a jucat turnee foarte relaxat.Cum a ajuns in primele 30,a inceput stresul,frica sa nu piarda la 30 ani ce a reusit intr-unul singur.La cate accidentari grave a avut daca nu isi face un plan si de odihna risca sa piarda tot.

rocky2
rocky2  •  18 Iulie 2018, 22:22
Postat de rocky2 pe 18 Iulie 2018, 22:21

A jucat prea multe turnee si e su

Suprasolicitata, dar isi revine ca e tanara!

rocky2
rocky2  •  18 Iulie 2018, 22:21

A jucat prea multe turnee si e su

Vezi toate comentariile (8)
Comentează