SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ROMA

RAFAEL NADAL - STEFANOS TSITSIPAS 6-3, 6-4 // VIDEO Nadal își ia revanșa în fața lui Tsitsipas și se califică în finala de la Roma! Ibericul a reușit două puncte ULUITOARE

Nadal i-a oferit o lecție de tenis lui Tsitspas  // foto: Reuters
Nadal i-a oferit o lecție de tenis lui Tsitspas // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 18:22

Rafael Nadal (32 de ani, 2 ATP) s-a calificat în finala turneului Masters 1000 de la Roma după victoria în minimum de seturi reușită în fața grecului Stefanos Tsitsipas (20 de ani, 7 ATP), scor 6-3 6-4, după o oră și 43 de minute de joc.

Nadal și Tsitsipas s-au revăzut la fix o săptămână după ce grecul îl învingea pe Rafa în semifinale turneului de la Madrid, însă deznodământul de azi a fost total diferit.

Spaniolul Rafael Nadal, fără titlu în acest an și cu multe incertitudini înainte de la Roland Garros, a arătat un joc mult mai solid decât la precedenta înfruntare cu Tsitsipas. L-a dominat pe elen de pe linia de fund, de unde a lovit nestingherit forehand-uri năprasnice, care au epuizat resursele de energie ale lui Tsitsipas.

Tot Nadal a fost și cel care a reușit cele mai spectaculoase puncte ale meciului, găsind soluții de geniu la atacurile lui Tsitsipas: 

Câte un break în fiecare set au fost de ajuns pentru Nadal, care s-a impus în minimum de seturi, scor 6-3, 6-4.

4-1e acum raportul meciurilor directe dintre Nadal și Tsitspas, ibericul fiind în avantaj 

Ibericul, campion en-titre la Roma, cu nu mai puțin de 8 titluri la Foro Italico în impresionanta-i carieră, va juca în finală contra lui Novak Djokovic (1 ATP), care l-a învins în trei seturi pe argentinianul Diego Schwartzman (24 ATP), scor 6-3, 6-7, 6-3.

Vezi și: NOVAK DJOKOVIC - JUAN MARTIN DEL POTRO 4-6, 7-6(6), 6-4 // VIDEO + FOTO Meci EPIC la Roma! Lovituri uluitoare, momente tensionate și două mingi de meci salvate în mare stil

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează