SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ACAPULCO

VIDEO Nick Kyrgios, încă o ieșire în decor » I-a atacat pe spectatorii din Mexic: „Mi se rupe de ei”

Nick Kyrgios // Foto: Getty
Nick Kyrgios // Foto: Getty

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 10:14

Nick Kyrgios (24 de ani, 23 ATP) a abandonat în primul tur la turneul de la Acapulco (Mexic), acuzând dureri la brațul stâng.

Kyrgios a părăsit terenul după ce a pierdut primul set cu francezul Ugo Humbert (21 de ani, 43 ATP), scor 3-6. În drum spre vestiare, campionul en-titre de la Acapulco a fost huiduit de spectatorii prezenți în tribune.

La conferința de presă, australianul a avut o reacție dură la adresa contestatarilor săi, folosind chiar un limbaj trivial.

Nick Kyrgios: „Mi se rupe de ei”

Nu mă interesează absolut deloc, nu dau doi bani pe ei. Nu sunt 100% din punct de vedere fizic. Am vrut să vin aici, am încercat să joc, am făcut tot ce mi-a stat în putință să ajut acest turneu. Sincer să fiu, mi se rupe de ei.

Am probleme la încheietura de la mâna stângă. După ce am terminat cu Australian Open, am luat o pauză de o săptămână și jumătate, iar când am început să lovesc mingea din nou, am simțit dureri", a declarat Kyrgios.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV // VIDEO Simona Halep, Mircea Lucescu și Nadia Comăneci au fost distribuiți de Dan Puric în diverse roluri: "D-asta îmi place de Simona"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
652056828258442
Serban Pirvulescu  •  27 Februarie 2020, 11:21

Mi se pare normal să i se rupă de ei, ăia îl înjură, iar el să le mulțumească frumos ? Ce să facă, să-și riște sănătatea pentru niște mâncători de ardei iute ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează