TENIS  ·  ATP ACAPULCO

VIDEO Nick Kyrgios, încă o ieșire în decor » I-a atacat pe spectatorii din Mexic: „Mi se rupe de ei”

Nick Kyrgios // Foto: Getty
Nick Kyrgios // Foto: Getty

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 10:14

Nick Kyrgios (24 de ani, 23 ATP) a abandonat în primul tur la turneul de la Acapulco (Mexic), acuzând dureri la brațul stâng.

Kyrgios a părăsit terenul după ce a pierdut primul set cu francezul Ugo Humbert (21 de ani, 43 ATP), scor 3-6. În drum spre vestiare, campionul en-titre de la Acapulco a fost huiduit de spectatorii prezenți în tribune.

La conferința de presă, australianul a avut o reacție dură la adresa contestatarilor săi, folosind chiar un limbaj trivial.

Nick Kyrgios: „Mi se rupe de ei”

Nu mă interesează absolut deloc, nu dau doi bani pe ei. Nu sunt 100% din punct de vedere fizic. Am vrut să vin aici, am încercat să joc, am făcut tot ce mi-a stat în putință să ajut acest turneu. Sincer să fiu, mi se rupe de ei.

Am probleme la încheietura de la mâna stângă. După ce am terminat cu Australian Open, am luat o pauză de o săptămână și jumătate, iar când am început să lovesc mingea din nou, am simțit dureri", a declarat Kyrgios.

VEZI ȘI:Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (1)
Serban Pirvulescu  •  27 Februarie 2020, 11:21

Mi se pare normal să i se rupă de ei, ăia îl înjură, iar el să le mulțumească frumos ? Ce să facă, să-și riște sănătatea pentru niște mâncători de ardei iute ?

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1