SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

VIDEO Kyrgios, încă un derapaj: live pe Instagram în care e înjurat Rafael Nadal!

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2019 14:39

Fratele australianului Nick Kyrgios, pe nume Christos, l-a atacat direct într-un live pe Instagram pe adversarul de joi al australianului, spaniolul Rafael Nadal.

  • Nadal l-a învins pe Kyrgios, după o partida de foc, terminată în 4 seturi (6-3; 3-6; 7-6; 7-6) în al II-lea tur de la Wimbledon.

Frații Kyrgios au intrat live pe Instagram chiar în seara de după partidă și nu au ratat ocazia să adreseze cuvinte ofensatoare la adresa câștigătorului de 18 Grand Slamuri.

După meci, Kyrgios, 24 de ani, a ales să se relaxeze la „un pahar”, moment prielnic pentru a face un live pe Instagram, în care a intrat și fratele său Christos, scrie express.co.uk.

Australianul a recunoscut în direct că a vrut să-l șicaneze pe Nadal, pe care l-a numit în repetate rânduri „Ralf”: „Frate, de fiecare dată când aveam o lovitură bună, mă întorceam spre loja mea și ziceam «salutări, papa Ralf»”.  Atunci Christos a facut o remarcă grosolană la adresa ibericului, pe care l-a numit „a f****** p****”.

În cursul meciul cu Nadal, Kyrgios a încercat să îl lovească intenționat pe spaniol, care s-a apărat la fileu cu racheta. Ulterior, la conferința de presă a spus că a lovit așa intenționat. Detalii AICI.

Citește și:

WIMBLEDON 2019 // VIDEO Nick Kyrgios, recital și la conferință » Dialog fabulos cu o jurnalistă: „Tu erai în pub azi-noapte...” + recunoaște că a vrut să-l lovească pe Nadal

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
red77
red77  •  06 Iulie 2019, 06:48

Radem glumim dar *** asta începe sa devina penibila. ***. Pur și simplu cocosatul își face reclama. Se crede un fel de bad boy ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  05 Iulie 2019, 17:15

Este de neinteles cum se accepta mitocaniile acestui *** ratacit in tenis .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2335726309848727
Soica Magda  •  05 Iulie 2019, 16:52

Nu știu cine e Karagyos ăsta și ce probleme ar fi avut în viața lui, e treaba lui dar sportul acesta e pentru gentelmani și e un sport cât se poate de fairplay ,astfel de ieșiri pur și simplu golănești nu își au locul în tenis,care repet e un joc de gentelmani ! Cu certitudine ar trebui penalizat exemplar, astfel de ieșiri penibile și grosiere nu î-și au locul pe un teren de tenis și la nivelul ăsta mai ales!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează