SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Simona Halep a explicat cum a bătut-o pe Garcia și i-a lăsat mască pe jurnaliști la conferință: "Obiectivul e altul"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 18:16

Simona Halep (1 WTA) a vorbit la conferința de presă de după meciul câștigat cu Caroline Garcia (8 WTA), scor 6-4, 6-2, despre cum a reușit să treacă peste momentele dificile din meci. Totodată, Simona i-a surprins pe jurnaliști cu o afirmație: "Nu mă gândesc să termin anul pe primul loc". 

"Mă simt fericită că am câștigat primul meci la primul turneu în care vin în calitate de lider mondial. Caroline Garcia e o jucătoare împotriva căreia e dificil să joci. Știam cum va fi meciul. Am avut în minte victoria reușită în fața ei la Toronto (n.r. - în august, 6-4, 6-2 pentru Simona) și cred că am făcut un meci asemnător partidei de atunci. 

La început am simțit-o foarte puternică, dar apoi, în setul secund, am început să simt că domin meciul și am devenit încrezătoare. Am avut un joc de picioare bun, am fost tare pe picioare și am alergat foarte bine. Lucrez mult la footwork, dar nu exagerez cu asta.

Dacă mi-ar fi făcut break la 0-1, ar fi fost foarte dificil să revin, dar am servit foarte bine și am egalat", a declarat Halep. 

Chestionată de ziariștii prezenți la conferință, Simona a declarat că e focusată doar pe a câștiga cât mai multe meciuri la Singapore și nu se gândește la posibilitatea de a rămâne lider mondial la final de an. 

"Nu vreau să mă gândesc la scenariile prinvind primul loc. Am făcut-o deja în vară și nu a fost bine pentru mine. 

Nu mă gândesc să termin anul pe numărul unu. Am atins deja acest loc, vreau să iau meci cu meci fiecare partidă rămasă aici și să câștig. Locul unu nu e cel mai important lucru pentru mine în acest moment.

Sunt mulțumită, sunt fericită, am un feeling interior pozitiv pentru tot ce s-a întâmplat anul acesta. După atâtea dificultăți, am fost capabilă să revin mai puternică. Cred că este cel mai bun an al meu din carieră", a spus Halep. 

"E o relație bună între mine și Darren Cahill. Am avut ceva probleme la începutul anului, dar cred că am făcut pași importanți în acest scop. Sunt mulțumită de cum merg lucrurile"  Simona Halep

CLASAMENT GRUPA ROȘIE

1. Caroline Wozniacki 2-0
2. Simona Halep 2-0
3. Caroline Garcia 0-2
4. Elina Svitolina 0-2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
badeadorian
badeadorian  •  24 Octombrie 2017, 11:56

Ma repet : Ce face Simona ,pentru ea insasi in primul rand si mai apoi pentru Romania ca imagine, este extraordinar . Nu este de inteles reactia unora vis-a-vis de persoana ei . Sa cauti cu abnegatie ceva negativ in jocul si cariera Simonei este ceva care tine de un caracter fisurat sau alte frustrari strict personale. Este o sportiva de exceptie si deja si-a cucerit un LOC 1 in istoria sportului romanesc , de unde nu o sa fie detronata niciodata . Cei care se chinuiesc in zadar sa arunce cu murdarii (ce se vor ''critica obiectiva'' -sic !! ) , in directia ei, nu fac altceva decat sa se 'murdareasca' pe ei insusi. Felicitari , Simona Halep !!!

badeadorian
badeadorian  •  24 Octombrie 2017, 11:51
Postat de caine.dupa.moarte pe 24 Octombrie 2017, 10:00

Toți în cor: cine e pe primul loc şi nu are nici un GS în palmares? Haleapaaaa eeee !!!!! Cine e putredă de bogată din pariuri câştigate pe înfrângerile ei? Haleaaaapaaaa eeeee !!!!!

Chiar crezi ce spui ?? Sau doar refulezi pe liber ?

caine.dupa.moarte
caine.dupa.moarte  •  24 Octombrie 2017, 10:00
Postat de catalynn pe 23 Octombrie 2017, 20:17

E Caroline daneza cam cat esti tu roman bai tihji! :-)))) Acum in cor: cine e pe primul loc? cine e pe primul loc? Simona eeee!!! :-)))))

Toți în cor: cine e pe primul loc şi nu are nici un GS în palmares? Haleapaaaa eeee !!!!! Cine e putredă de bogată din pariuri câştigate pe înfrângerile ei? Haleaaaapaaaa eeeee !!!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează