SPORTURI  »  TENIS  »  DIALOG HALEP - WAWRINKA

VIDEO Simona Halep a fost complimentată de Stan Wawrinka: „Ador lovitura asta!” » Și românca i-a oferit un sfat

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 20:20

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a avut un schimb superb de replici cu elvețianul Stan Wawrinka (34 de ani, 34 ATP).

Românca a exersat backhand-ul cu o singură mână, lovitură pe care Wawrinka a dus-o la rang de artă. Simona a încărcat pe Twitter un fragment din antrenamentul de astăzi și i-a cerut opinia lui Stan: „Ce crezi, pot să execut lovitura la fel de bine ca tine?”.

Replica a venit rapid: „Ador lovitura ta! Tehnica e grozavă, lipsește doar puțin efect. Dar deplasarea ta e cu siguranță mai bună decât a mea”.

Simona a apreciat complimentul și i-a dat un sfat triplului campion de Mare Șlem: „Haha. Voi încerca să adaug mai mult efect, tu lucrează la deplasare!”.

Simona Halep se pregătește pentru Madrid

Simona Halep a suferit o accidentare la umăr și s-a retras de la Stuttgart. A doua jucătoare a lumii a revenit în țară și se pregătește pentru cele trei turnee importante ale sezonului de zgură, Madrid, Roma și Marele Șlem de la Roland Garros. 

Citește și: 

Simona Halep începe „perioada cea mai bună din an” » Câte puncte are de apărat în 3 săptămâni de foc: de la Madrid la Roland Garros

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  17 Iunie 2019, 20:56

Hey Stan, de ce nu alegi Dona (Vekici) ? E mai tanara si mai sexy decat fata noastra !

victor33
victor33  •  25 Aprilie 2019, 22:34

Splendida lovitura! E o placere s-o privesti.

merace
merace  •  25 Aprilie 2019, 21:50

Noroc cu Twitter, ca asa se pot scrie stiri "sportive" de acasa! :D hahaha

Vezi toate comentariile (3)
Comentează