SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

VIDEO Simona Halep, punct COLOSAL reușit în meciul de azi » Ce răspuns a „inventat” la o scurtă a adversarei

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2019 13:46

Simona Halep (27 de ani, 6 WTA) e în optimi la Wuhan, grație succesului categoric reușit azi în meciul cu Barbora Strycova (33 de ani, 34 WTA), scor 6-3, 6-2, după o oră și 27 de minute de joc.

Meciul, scurt ca durată, a fost înțesat cu realizări spectaculoase ale jucătoarei noastre. În setul secund, Halep a recuperat excelent o scurtă pusă de Strycova, replicând cu o contrascurtă de excepție, amortizată excelent. Punctul s-a dovedit a fi decisiv în economia setului, românca reușind ulterior break-ul prin care s-a distanțat.  

Simona Halep o va întâlni în turul următor pe Elena Rybakina (Kazahstan, 20 de ani, 50 WTA), câștigătoarea de la București din acest an, care a trecut în trei seturi de tunisianca Ons Jabeur (25 de ani, 54 WTA), scor  6-1, 6-7 (3), 6-2.

Vezi și: 

SIMONA HALEP - BARBORA STRYCOVA 6-3, 6-2 // Prima reacție după calificarea în „optimi” la Wuhan: „Am jucat mai bine decât anul trecut, sunt fericită”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
pittt
pittt  •  24 Septembrie 2019, 20:17
Postat de Adrian Fulgos pe 24 Septembrie 2019, 19:42

Pertinente intrebări şi observații. Din pācate acest Moşneguțu nu pierde nicio ocazie sa arunce cu noroi intr-o campioana unică cum probabil nu vom mai avea curind. Poza il aratā cărunt, dar probabil ca a imbatrînit fară logică. Trist.

Ii trece ca de obicei.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  24 Septembrie 2019, 19:42
Postat de Giugiuca Irinel pe 24 Septembrie 2019, 15:37

Dar despre articol, nimic domnul mosnegutu?despre lovitura simonei,nimic-nimic?(Pana si comentariu live a fost pe sistem "wow")Sau nu o aveti la inima?sunteti printre cei care abia o pandesc sa greșească,(cu orice) pentru a vomita lucruri urate pe aici? Cred ca merită mai mult respect, având în vedere că o jucătoare ca ea, de talia ei, nu prea găsim în românia! Greșesc? Ne-am obisnuiesc ca strainii sa respecte mai mult valorile românești decat noi, "frații ei..regretabil....o seara frumoasa!

Pertinente intrebări şi observații. Din pācate acest Moşneguțu nu pierde nicio ocazie sa arunce cu noroi intr-o campioana unică cum probabil nu vom mai avea curind. Poza il aratā cărunt, dar probabil ca a imbatrînit fară logică. Trist.

rivaldinho
rivaldinho  •  24 Septembrie 2019, 16:02
Postat de Constantin Mosnegutu pe 24 Septembrie 2019, 15:14

Urmeaza: nepamantean, lunar, jupiterian, stratosferian, galactic, extraterestru samd

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează