TENIS  ·  WTA CINCINNATI

WTA CINCINNATI // VIDEO Simona Halep s-a antrenat alături de Darren Cahill

Luni, 12 August

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a efectuat luni primul antrenament de la sosirea la Cincinnati. 

Surpriza a fost reprezentată de faptul că românca l-a avut drept partener de antrenament pe australianul Darren Cahill (53 de ani).

Fostul ei antrenor a îndrumat-o cu sfaturi la sesiunea de pregătire luând însă parte și Daniel Dobre, actualul antrenor al Simonei Halep. 

Darren Cahill a antrenat-o pe Simona Halep între 2015 și 2018, cei doi despărțindu-se în luna noiembrie a anului trecut, după ce australianul a invocat unele motive personale. Totuși, cei doi au rămas în relații excelente și au declarat la unison că nu exclud să colaboreze din nou în viitor.

Darren Cahill a fost prezent în anturajul Simonei Halep și la Wimbledon, acolo unde românca și-a trecut în palmares, în urmă cu o lună, cel de-al doilea său trofeu de Mare Șlem.  

Românca a abandonat în meciul de la Toronto cu Marie Bouzkova (21 de ani, 53 WTA), la scorul de 4-6 în primul set. Durerile de la tendon au împiedicat-o să ducă meciul la bun sfârșit, prezența la turneul de la Cincinnati fiind încă sub semnul incertitudinii.  

Vezi și:

WTA CINCINNATI // Situația Simonei Halep este incertă: „Voi face un antrenament și voi vedea cum va rezista piciorul”O hunedoreancă și-a găsit un amant, în timp ce concubinul ei era la muncă în Germania. Incredibil ce a urmat!

Libertatea

Comentarii (2)

lapusneanul  •  13 August 2019, 08:00
Postat de visinu pe 13 August 2019, 04:45

A pierdut cu Bâzdâkova

cine bre ?

visinu  •  13 August 2019, 04:45

A pierdut cu Bâzdâkova

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
16:00 Ciclism

Turul Danemarcei

Eurosport 2
17:55 Tenis, Calificări

US Open

Eurosport
20:00 Fotbal, Europa League

FCSB - Guimaraes

-
22:00 Tenis, ATP

Turneul din Winston-Salem

Digi 2, Digi 3
Program TV complet

Liga 1