SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

WTA CINCINNATI // Situația Simonei Halep este incertă: „Voi face un antrenament și voi vedea cum va rezista piciorul”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2019 19:33

Simona Halep (4 WTA, 27 de ani) s-a retras de la Rogers Cup după primul set pierdut în fața jucătoarei din Cehia, Marie Bouzkova (53 WTA, 21 de ani), cu 4-6.

Sportiva noastră a acuzat dureri la tendonul lui Ahile și a primit îngrijiri medicale, iar ulterior a decis că nu poate continua partida.  

Pentru Simona urmează turneul de la Cincinnati, dar românca nu știe încă dacă va fi aptă de joc. 

„Piciorul este ok, mă simt mult mai bine. Voi face astăzi un antrenament aici la Cincinnati şi voi vedea cum va rezista. Oricum, e bine că joc abia miercuri”, a declarat Simona Halep, potrivit Fanatik.

Simona Halep va debuta direct în turul secund, împotriva câștigătoarei dintre Ekaterina Alexandrova (48 WTA, 24 de ani) și Carla Suarez Navarro (26 WTA, 30 de ani).

Turneul de la Cincinnati, Ohio, SUA, are loc între 10 și 18 august 2019.

La conferința de presă de azi, Simona s-a arătat destul de relaxată:

VEZI ȘI:

FOTO Simona Halep, mesaj pentru iubitul ei? „Sunt îndrăgostită nebunește de tine!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  12 August 2019, 21:39

Cel mai bine ar fi sa renunte sau- si daca participa- sa o faca doar asa pentru un meci-ca un antrenament oficial- si sa nu mearga mai departe, ca sa se pastreze pentru US Open!

observator979
observator979  •  12 August 2019, 20:19

Sper să se refacă până miercuri și să joace. Dar US Open are miză mai mare, așa că, dacă decide că nu e încă aptă de joc la Cincinnati, e dreptul ei. Hai Simona!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează