TENIS  ·  WTA

WTA DOHA // Elene Rybakina are șansa revanșei față de tenisul din România: o va înfrunta luni pe Sorana Cîrstea

Duminica, 23 Februarie, 16:54

Sorana Cîrstea (70 WTA), singura reprezentantă a României pe tabloul principal de la Doha, o va înfrunta în primul tur pe kazaha Elena Rybakina (19 WTA).

Rybakina a pierdut dramatic finala de la Dubai împotriva Simonei Halep, scor 6-3, 3-6, 6-7(5), dar luni are șansa unei revanșe în fața tenisului românesc. Adversară îi va fi Sorana Cîrstea, jucătoare cu rezultate bune în ultima perioadă. Românca le-a învins pe Begu și Strycova la Australian Open, iar la Dubai a repurtat victorii impresionante împotriva lui Gasparyan, Goerges și Carla Suarez Navarro. 

Rybakina, obosită după finala cu Halep 

Elena Rybakina a avut un program extrem de aglomerat în ultimele săptămâni. După finala pierdută cu Halep, sportiva din Kazahstan a recunoscut: „Sunt obosită. Va fi dificil la Doha, o să zbor direct și nu voi avea timp de acomodare. După acest turneu îmi voi lua o pauză binemeritată”.

VIDEO // Rezumatul finalei Halep - Rybakina

Vezi și:Ne protejează sau nu mănușile de COVID? Demonstrația unei asistente: „Nu sunt deloc conștienți„

Libertatea

Comentarii (6)

Radoescu Adrian  •  24 Februarie 2020, 08:06

La cum a jucat puștoaica, e greu pt Sorana, aproape imposibil.

Sorin Mihai Agristean  •  23 Februarie 2020, 20:56

hai sorana!

viomarmi22  •  23 Februarie 2020, 20:20

Sorana n-are nici o șansă dacă lovește încontinuare mingile de la șold, pentru că fata asta deși are talent cu carul, produce aceleași greșeli abuzând de lovituri plate razant cu fileul în orice meci pe care-l joacă și vina o poartă antrenorii care nu insistă la antrenamente să-i corijeze unghiul de lovire cu racheta și faptul că reacționează prea târziu la direcția mingii primită de la adversare ! Poate să o învingă pe Rybakina în condițiile în care rusoaica este obosită, dar Sorana trebuie să dea maximul posibil și să nu mai abuzeze necontenit de mingi plate ! Simona a câștigat finala datorită mingilor înalte și lente pe care Rybakina le-a aruncat majoritatea în afara terenului, iar dacă altă jucătoare îi va trimite mingi plate la nivelul de jos care ea preferă lovirea mingii , va fi pedepsit cu retururi năprasnice și bine plasate !

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1