SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

WTA MIAMI. FOTO + VIDEO Și-a revenit Jelena Ostapenko? Letona a mai făcut o victimă de marcă și e în semifinale la Miami!

FOTO: REUTERS +7   FOTO
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 22:57

Deși a avut evoluții modeste în ultimele 6 luni, letona Jelena Ostapenko (5 WTA), deținătoarea titlului de la Roland Garros, pare să fi renăscut la Miami.

Ostapenko s-a calificat în semifinalele turneului Premier Mandatory după ce a învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina (4 WTA). Letona s-a impus în două seturi strânse, 7-6 (3), 7-6 (5), după o oră și 50 de minute de joc.

Deși era favorită, Svitolina nu i-a putut face față Jelenei Ostapenko în momentele decisive din meci. Letona a jucat extrem de agresiv, aducând aminte de forma pe care arătat-o anul trecut, când s-a impus la Roland Garros.

Este cea de-a doua victorie pe care Ostapenko i-o administrează Svitolinei în mai puțin de un an. Jelena o învinsese pe ucraineancă în optimile de la Wimbledon de anul trecut. 

În optimi, letona de 20 de ani făcuse o altă victimă de marcă, reușind s-o elimine pe Petra Kvitova (9 WTA), scor 7-6 (4), 6-3.

În penultimul act de la Miami, Ostapenko va juca cu învingătoarea partidei dintre Venus Williams și Danielle Rose Collins. Partida dintre cele două se joacă joi dimineața, de la ora 02:00.

3.40
era cota oferită de agențiile de pariuri online pentru o victorie a lui Ostapenko în fața Svitolinei. Ucraineanca avea 1.32

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
maxp
maxp  •  29 Martie 2018, 10:37

Cum adica si-a revenit?! E probabil turneul bun pe care il face anual. Singurul cel mai probabil.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 Martie 2018, 10:12
Postat de vicol_vali pe 29 Martie 2018, 08:27

Femei frumoase, nu ca hâtrele Serena sau Halep.

Unii folositi cuvinte doar ca sa va aflati in treaba. N-ai vrea totusi sa consulti un dictionar sa vezi ce inseamna "hâtru"? Sau ti s-a parut tie ca suna prost si l-ai pus sa fie?

thomassystem
thomassystem  •  29 Martie 2018, 09:38
Postat de valeri_gazaev100 pe 29 Martie 2018, 09:24

*** de Ostapenko e preferata mea. Are un farmec aparte, e jucausa, haioasa, nazdravana. Sunt topit dupa ea ! :)

De ce nu o iei de nevastă? Stai prost cu rusa? Ia-o de nevastă dacă tot îți este dragă. Mie mi-a cășunat pe Bouchard, deja am cerut-o pe facebook, aștept răspunsul ei, sper să fie cu noroc.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează