SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

WTA ROMA. VIDEO "O scorpie!" Scandal pe internet, după reacția penibilă a danezei Caroline Wozniacki la Roma!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 09:59

Caroline Wozniacki (2 WTA) a ratat șansa de a continua lupta cu Simona Halep pentru supremație în clasamentul WTA.

Daneza a fost învinsă în sferturile de finală de la Roma de estona Anett Kontaveit estona Anett Kontaveit, locul 26 WTA, scor 3-6, 1-6. 

Deținătoarea titlului de la Australian Open a avut o reacție complet lipsită de fair-play la finalul meciului. Wozniacki a refuzat să dea mâna cu arbitra care a oficiat partida, considerând că a fost dezavantajată de aceasta în câteva rânduri. 

Reacție deplasată a danezei a fost taxată dur de fani pe Twitter, care au ironizat-o pe Wozniacki pentru gestul său.

"A fost atât de scorpie față de arbitru și supervizorul turneului. Întotdeauna aruncă vina pe alții atunci când pierde", a fost una dintre reacțiile apărute pe Twitter. 

Simona Halep, care azi joacă în semifinalele de la Roma cu Maria Sharapova, liveTEXT pe GSP.ro de la ora 18:00, risca să fie depășită în clasament de Caroline Wozniacki în cazul în care daneza ar fi obținut la Roma un rezultat mai bun decât Halep. 

"Nu consider că e mare diferenţa dacă sunt numărul 1 sau numărul 2, pentru că am câştigat în Australia, iar celelalte jucătoare ştiu cine a câștigat ultimul turneu de Mare Șlem.  Am o ţintă pe spate şi eu sunt jucătoarea de învins. Îmi place faptul că voi ataca Roland Garros fără presiune. Simt că nu este nicio specialistă pe zgură în acest moment în circuitul profesionist, iar asta mă face să fiu şi mai motivată" Caroline Wozniacki, pe 20 aprilie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
gabisp
gabisp  •  19 Mai 2018, 22:54

O campiona e campiona pe terenul de tenis si nu pe terenul PROASTEI CRESTERI !...Cat au contat punctele cu care arbitra a defavorizat-o ?...Castiga meciul cu ele ?...

159116714832996
 •  19 Mai 2018, 19:57

***! Aroganta si plina de ea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

192184514930496
George Popa  •  19 Mai 2018, 16:58

Sunteti mega penibili, faceti stiri din comentariile oamenilor de pe twitter. Asta da jurnalism.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează