SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

WTA STUTTGART. Declarații îngrijorătoare ale Simonei Halep înaintea primului meci de la Stuttgart: "E un fel de hard cu praf, nu e zgură adevărată"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 20:36

Simona Halep (1 WTA) va debuta miercuri în turneul Premier de la Stuttgart. Jucătoarea noastră va juca împotriva slovacei Magdalena Rybarikova (18 WTA).

Simona a prefațat prima partidă de la Stuttgart, declarându-se îngrijorată de suprafața pe care se joacă turneul.

"E foarte rapidă, aluneci mult. E un fel de hard cu praf, nu ştiu. Nu e zgură adevarată, e greu să te adaptezi. Cele care lovesc foarte tare mingea sunt avantajate aici. Dacă schimbi ritmul, e mai bine, aşa că încerc să mă adaptez. Niciodată nu am jucat cel mai bun tenis al meu la acest turneu", a spus Simona, potrivit TV Digi Sport.

Halep, care vine două victorii în confruntarea cu Elveția din Fed, se așteaptă la un meci dificil contra slovacei.

"E o jucătoare dificilă, nu dă ritm, vine la fileu. Sper să mă pot adapta şi să îmi fac jocul, deşi nu e uşor contra ei. Nu spun că sunt favorită la acest turneu, dar am şansa mea", a mai spus Halep. 

Simona Halep și Magdalena Rybarikova s-au întâlnit de cinci ori până acum, românca fiind în avantaj în raportul meciurilor directe, 3-2. Ultima confruntare a avut loc la Beijing, în 2017, când Rybarikova s-a retras când Halep conducea cu 6-1, 2-1. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
347655969058390
Ion Popescu  •  26 Aprilie 2018, 02:44

Draga Simona ! Ma bucur ca macar in tenis romanii obtin victorii ! Dar nu pricep dece trebuie sa participi la atatea competitii, una dupa alta, mai ales pe zgura unde te accidentezi usor. Dupa Madrid nu participa la Roma. mai bine te cruti pentru Paris unde poti castiga 2.000 pct. WTA.

347655969058390
Ion Popescu  •  25 Aprilie 2018, 17:55

Draga Simona ! Succes ! Romanii sunt alaturi de tine si la bine si la rau. Dar ti-am scris pe GSP sa nu te duci la Stuttgart ! Pierdeai doar 185 de puncte. Esti mica de statura, puterea ta consta in viteza. Sa te vad cu poti alerga pe zgura/praful de acolo unde poti usor sa luneci si sa te accidentezi !

dmarci
dmarci  •  25 Aprilie 2018, 08:38

siomona a progresat la capitolul mental...inainte la infrangeri erau de vina accidentarile,acum praful de pe teren,urmeaza iarba prea inalta ,etc..ea nu are o mentalitate de invingator,mereu isi pregateste terenul pentru eventuala infragere, se vede ca ii este frica de adversara din primul tur.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează