SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SYDNEY

WTA SYDNEY / A fost anunțată ziua în care Simona Halep va debuta în noul sezon

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 18:13

Organizatorii turneului de la Sydney (Australia) au anunțat astăzi că Simona Halep va debuta în noul sezon miercuri, 9 ianuarie, în sesiunea de seară. După fusul orar al României, meciul liderului mondial ar urma să se dispute dimineața. Ora exactă va fi anunțată în cursul zilei de marți.

De altfel, tot marți, Simona își va afla prima adversară de la Sydney. Aceasta se va decide în meciul dintre Jelena Ostapenko (22 WTA) și Ashleigh Barty (15 WTA).

Simona Halep își începe sezonul abia pe 9 ianuarie, ea neevoluând în prima săptămână a anului în turneul de la Shenzhen, China, unde avea de apărat trofeul câștigat anul trecut.

Halep a avut o perioadă mai lungă de refacere, după accidentarea din finalul anului trecut. O hernie de disc i-a dat mari bătăi de cap Simonei, care însă nu s-a operat și și-a tratat-o medicamentos.

Liderul mondial a venit la Sydney fără antrenor, după despărțirea de australianul Darren Cahill.

Citește și:

WTA SYDNEY. Simona Halep dezvăluie marea schimbare din această iarnă: "Am descoperit viața adevărată. A fost bine, credeți-mă!" + cum se simte după accidentare

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
139359687062784
Maria Trofin  •  07 Ianuarie 2019, 11:23

Nu stiu de ce ne invartim in jurul cozii, Simona nu mai este cea din 2018, si -a indeplinit ce si-a propus asa ca are dreptate sa-si ia o perioada de relas, este dreptul ei, mai ales ca are si probleme de sanatate, suntem egoisti, ar trebui sa-i respectam deciziile ei, ne-a potolit orgoliile noastre destul, sanatatea ei trebuie sa fie prioritara acum( mai toti tenismenii de top au trecut prin asemenea situatii ), sa fim multumiti sa mai joace din cand in cand in asa fel sa se mentina in top 10, acum cand pe val sunt multe tenismene la rand (Kerber si Barty sunt doua dintre ele carora Simona nu cred ca le face fata. Ii doresc succes si sanatate in noul an. Daca ne face vre-o surpriza am fi si mai fericiti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează