SPORTURI  »  VOLEI  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București a rămas fără antrenorul Ferhat Akbas! Turcul a plecat în Polonia

Ferhat Akbas
Ferhat Akbas

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2019 12:35

Echipa de volei CSM București a rămas fără antrenor. Turcul Ferhat Akbas a plecat după doi ani și jumătate de la echpa patronată de Primăria Capitalei.

Tehnicianul care a adus primul și singurul titlu din istoria CSM București, anul trecut, turcul Ferhat Akbas a plecat din România. După doi ani și jumătate în care a pregătit gruparea din Capitală, antrenorul a fost nevoit să aleagă un alt drum. În actualul sezon, CSM București a pierdut bătălia cu Volei Alba Blaj, cedând atât titlul, cât și Cupa României.

În 2018, CSM cu Ferhat Akbaș pe banca tehnică, a câștigat însă campionatul și a participat în grupele Ligii Campionilor. Acolo, campioana României a obținut o victorie și 5 înfrângeri, terminând pe locul 3 grupa E de calificare. 

Ferhat Akbaș era în paralel și antrenorul Japoniei, echipă pe care o pregătește pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor. La CSM București, Ferhat adusese și patru jucătoare japoneze din naționala niponă. Toate vor pleca însă acum, odată cu tehnicianul. 

Noua destinație a turcului este Chemik Police, fosta adversară a CSM-ului în grupele Ligii Campionilor. Chemik Police a pierdut și ea campionatul în Polonia, terminând doar pe locul 4. 

Citește și:

Volei Alba Blaj, acord cu Darko Zakoc pentru încă două sezoane: „Era normal să ne gândim la asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează