FOTBAL  »  Superliga  »  SE ÎNTOARCE STEAUA LA CLUBUL SPORTIV?

Dumitru Dumitriu: "Au simţit că Gigi Becali nu mai are bani şi îl presează"

Dumitru Dumitriu, Steaua, Gigi Becali
Dumitru Dumitriu, Steaua, Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2008 00:00

Fostul tehnician al Stelei, Dumitru Dumitriu, nu aflase despre intenţia generalilor din Consiliul de Administraţie al CS Steaua de a reînfiinţa secţia de fotbal. Dumitriu a rămas surprins de iniţiativă şi s-a declarat împotriva acestei soluţii.

“Nu aş vrea să comentez prea mult dar nu sunt de acord cu ce vor să facă. Probabil au simţit că Gigi nu mai are bani şi au început să-l preseze. Nu e normal ce i se întîmplă lui Becali după tot ce a făcut la Steaua. Mai mult nu vreau să comentez”, a declarat Dumitriu.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
 •  08 Decembrie 2008, 22:03

ba cineva Titi dumitriu a dus Steau in CL si a jucat cu ea acolo a luat campionate cu Steaua asa ca nu-l mai injura. Nici mie nu-mi place ecali si cred ca e terminat dar Armata nu poate tine Steau nici in >c si nici macar legal nu are voie. Si daca o vinde altuia o s-o vanda ieftin unui terminat fara bani. Va fi mai rau decat cu Gigi. daca e sa o cumpere sa o ia unu puternic sau sa scoata la vanzare ciobanu 60% din actiuni ca sunt gata sa dau si 1000€ pt Steaua. Asta pt ca nu am salriu mare

 •  08 Decembrie 2008, 15:41

ziaristii astia anti-stelisti ziceau acum 3 ani cand era IMPOSIBIL si Gigi era nebun ca va mai reusi sa intre in Liga, da??????acum...ca de ce nu batem Lyon etc....?serios?cati messi sau Drogba joaca in romania si cati din ei ar vrea sa vina aici?daca e putin ce a facut Gigi cu Steaua in Europa...semifinala de UEFA si 3 calificari in Liga, ce pretentii au ziaristii de la Dinamo si rapid?.....anul viitor sa bata o echipa din divizia B din Olanda?

 •  08 Decembrie 2008, 15:40

Multa prefecatorie si nepricepere in acelasi timp. C.S.A. Steaua nu poate avea niciodata o echipa de fotbal profesionista pt ca UEFA nu admite cluburi departamentale, asta e motivul pentru care atunci s-a pacut trecerea catre Viorel Paunescu de catre aceeasi generali. Acum, probabil, alti profitori din umbra, tot oameni de afaceri se folosesc de aceeasi generali tradatori si profitori care incearca sa scoata ceva profit. In rest nu e decat o batalie juridica intre oameni de afaceri / mafioti.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează