FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Taifun

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2007 00:00

Dupa pauza, mesajele taioase ale galeriei lui U Cluj au fost acompaniate cu aplauze de restul tribunei. "Banceu, pleaca din Moina!", "Voi nu meritati la 'U' sa jucati", "Plecati in Gruia, cu totii plecati in Gruia!", "Mercenarilor!", "Ne-am saturat de voi!", "Demisia, Demisia" au fost recomandarile "sepcilor rosii".

Dupa meci, suporterii s-au repezit spre zona din apropierea locului in care se desfasoara conferinta de presa, scandind din nou impotriva tuturor, apoi s-au mutat la vestiare. La conferinta, Falub a rostit exact 5 propozitii despre meci si a plecat in graba, dar fara a-si da demisia.

A urmat o sedinta ad-hoc cu actionarii, iar directorul general Alin Banceu l-a anuntat pe presedintele Lucian Danciu ca pleaca de la "U". Informatia a fost publicata si pe site-ul oficial al clubului. Dupa aproximativ o ora si tehnicianul Adi Falub a fost dat afara, sansele cele mai mari de a-l inlocui pe acesta avindu-le Ionut Popa, antrenorul Iasiului, care ar fi promis ca vine la Cluj.


"Am promovat frumos si acum am retrogradat la fel de frumos"
Emil Szolomajer

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează