INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Lampard: "Abia aşteptăm să lucrăm cu Ancelotti! E un antrenor perfect pentru Chelsea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2009 00:00

Frank Lampard se declară încîntat de numirea lui Carlo Ancelotti ca manager al lui Chelsea şi spune că este nerăbdător să lucreze cu fostul tehnician al Milanului. Lampard vorbeşte şi în numele coechipierilor săi de la naţionala Angliei (care în weekend va juca împotriva Kazahstanului), John Terry şi Ashley Cole, despre care spune că au aceeaşi părere ca şi el în legătură cu decizia oficialilor de pe Stamford Bridge.

"Tot ce am auzit despre el este pozitiv, atît din punct de vedere uman, cît şi profesional. Am auzit că lucrează foarte bine cu jucătorii, avem încredere în viitor şi abia aşteptăm să începem munca. În ultimii doi ani am fost aproape de trofee, dar nu am reuşit să cîştigăm mai nimic.

Am văzut şi ce nume se vehiculează printre posibilele achiziţii, asta nu poate decît să ne facă să ne dăm seama ce obiective măreţe are clubul în sezonul viitor. Oricum grupul este puternic, iar Ancelotti este omul perfect pentru noi", a spus Lampard.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
 •  07 Iunie 2009, 15:02

Lampard isi va incheia cariera la Chelsea ti-o garantez

 •  06 Iunie 2009, 11:32

esti prost rau kily. lasa'ne in gura ma'tii cu steaua pu'lii

kily
kily  •  05 Iunie 2009, 17:17

Cand zici Chelsea, te gandesti la Steaua si nenumaratii antrenori ce au trecut pe la aceste doua cluburi intr-un singur sezon... Cand zici Abramovici, ma gandesc la neastamparatul de Becali, amandoi conduc cum vor clubul pina si in teren... Cand zici Lampard, ma gandesc la Goe, de la Steaua...! Vezi, Goe?! Asa ar trebui sa te exprimi pentru ca astfel de patron sa-ti permita transferul... Sigur, pe Lampard nu-l apuca august in Anglia! Pe Goian, insa...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează