FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ienei: "Bergodi trebuie să fie cel care decide tot la Steaua"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2009 00:00

Emeric Ienei, fostul antrenor al Stelei, crede că Bergodi trebuie să fie cel care decide tot la echipă.

"Conducerea trebuie să îi creeze cele mai bune condiţii lui Bergodi. Ei ar trebui să accepte ceea ce zice antrenorul. Dacă Bergodi şi Rossi nu vor avea o strategie, nu vor face performanţă.

Ei trebuie să facă o strategie la care trebuie să contribuie şi patronul. Steaua trebuie să redevină o echipă competitivă. Bergodi trebuie să fie cel care decide tot la Steaua", a spus Emeric Ienei la sportro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
 •  14 Iunie 2009, 21:20

PT. JUANYTO Vai de tine bai baiatule...cred ca in primul rand, tu ar trebui sa inveti romaneste, de mult nu am mai vazut atatea greseli intr-un comment. Esti si prost si analfabet (ca stii, daca esti analfabet nu inseamna ca esti si prost, dar tu esti si una si alta). Hai la revedere, am iesit...

 •  14 Iunie 2009, 20:43

Nea Imi are dreptate. Trebuie ca Becali sa-i dea mana libera lui Bergodi pentru a avea autoritate deplina la echipa (vezi Unirea Urziceni si echipele din Premier League). De asemenea, trebuie adusi cativa jucatori de reala valoare, gen Tanase, Rusescu, care nu costa foarte mult. Steaua trebuie sa scape neaparat de Dayro Moreno, Nicolita s.a. si sa stabileasca o strategie pe cativa ani pentru a ajunge acolo unde ii este locul.

nightwishh
nightwishh  •  14 Iunie 2009, 20:30

Daca " va pasa de fotbal, poate prea mult " de ce naiba mi l-ati aratat la tv pe Chivorchian in loc de momentul in care CFR-ul a primit Cupa? Sa va fie rusine, sunteti mai penibili decat cei de la Cancan!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează