INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  CM 2010

"Rooney" Jong Tae-Se: "O să dau gol în fiecare meci de la Modial"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2010 00:00

Şi Coreea de Nord are un Rooney. Poreclit după starul britanic, atacantul nord-coreean Jong Tae-Se lasă modestia deoparte şi promite că va marca în fiecare meci de la Mondial, chiar dacă echipa sa va evolua împotriva unor formaţii precum Brazilia, Portugalia şi Coasta de Fildeş.

"Îmi voi ţine promisiunea de a marca un gol pe meci. Din grupa aceasta cred că vom merge mai departe noi şi Brazilia", a declarat Jong Tae-Se.

 

Care sînt atuurile Coreei în faţa adversarilor?
Selecţionerul Cote d'Ivoire, Sven Goran Eriksson le identifică lucid: "Sînt cel mai bine pregătiţi din punct de vedere fizic. Stau în cantonament de 6 luni!". Ar mai fi ceva. Jong Tae-se, considerat vedeta asiaticilor. Născut în Japonia, atacantul este poreclit "Rooney" datorită eficienţei sale. E star din toate punctele de vedere, după cum le-a mărturisit chiar el jurnaliştilor de la Tokyo: "Toţi colegii îmi cer telefonul mobil, vor să-l vadă, mereu trece prin toate mîinile înainte să-mi revină!".

Un ultim detaliu. Coreea de Nord va avea şi fani la Mondial. Autorităţile comuniste au "închiriat" 1000 de figuranţi chinezi care o vor susţine pe stadioanele din Africa de Sud. Aşteptaţi-vă să domine fondul sonor, altfel riscă să fie concediaţi.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
 •  05 Iunie 2010, 16:22

este adevarata faza cu telefonul mobil. in North Koreea nu ai voie sa folosesti telefonia mobila iar cea fixa e functionala doar in capitala. insa comunistul tot comunist, pana nu se lauda el un pic nu poate. stai linistit tinere ca o sa fiti cea mai slaba echipa de la mondial. roaga-te sa dai macar un gol...

 •  05 Iunie 2010, 14:27

Comenta ieri un d.obitoc pe-aici cum ca Korea de Nord ar avea economia Chinei. Va dati seama ce bine stau astia daca dau un telefon din mana in mana toata echipa, iar "vedeta" e foarte mandru de asta.

 •  05 Iunie 2010, 14:23

Mentalitate comunista. Cei mai buni, cei mai tari, cei mai cei....parca ne suna si noua cunoscut. Pun pariu ca vor fii ciuca batailor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează