INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  REVANŞĂ

Doi foşti rapidişti vor să se răzbune pe rivalii care le-au spulberat visul: "Toată lumea îşi doreşte să bată Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 decembrie 2012 19:38

Rapidiştii au suferit enorm în 2006, atunci cînd Steaua i-a eliminat din sferturile Cupei Uefa. Acum, doi foşti protagonişti ai acelei experienţe ar putea să-i întîlnească din nou pe roş-albaştri pe plan european.

Jucătorii campioanei CFR Cluj, Vasile Maftei şi Ionuţ Rada, şi-ar dori ocazia pentru a se răzbuna pe stelişti.

"Mi-aş dori să joc împotriva Stelei în Europa League, într-o semifinală, într-un sfert de finală, de ce nu? Dar mai e mult pînă acolo. Mi-aş dori să-i elimin, toată lumea îşi doreşte să bată Steaua, în campionat, în Cupă sau în Europa League, dar vom vedea”, a spus pentru Dolce Sport.

Colegul său de la CFR Cluj, Ionuţ Rada, l-a completat: ”Ar fi frumos să ne întîlnim într-o fază superioară şi să trecem mai departe. Personal, aş avea o revanşă de luat, pentru că ne-au eliminat în UEFA în sferturi, cînd eram la Rapid”.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (24)
mariusss10
mariusss10  •  15 Decembrie 2012, 12:13

si eu vreau sa il bat pe klitchko la box... logic ca toata lumea vrea sa bata pe cei mai buni, iar cei mai buni sunt invidiati intotdeauna..

elsopotyi
elsopotyi  •  15 Decembrie 2012, 12:11

BRAVO.HAI CFR.

walhalla
walhalla  •  15 Decembrie 2012, 09:10

"Non c'e due senza tre", spune macaronaru'. Asa ca de abia asteptam confruntarea cu Rada si Maftei. Asta daca va mai fi cazul...Eu sper sa ne intalnim intr-o faza superioara, sa facem puncte pentru Romania. La ora asta doar Steaua si CFR au o strategie "sanatoasa" pentru a ataca fazele superioare ale competitiilor continentale. Porumboiu cu Vasluiul lui e cam suparacios.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează