FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Daniel Pancu: "Mi-e teamă de faliment, dar rămîn la Rapid în orice condiţii"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 ianuarie 2014 14:13

Rapid poate intra în faliment pe 14 februarie dacă planul de reorganizare al clubului nu va fi aprobat, iar Daniel Pancu a vorbit despre situaţia actuală a clubului.

"Normal că îmi e teamă, cum să nu îmi fie? Nu că ar fi prima echipă din lume care intră în faliment, s-a mai întîmplat la cluburi mai mari.

Rapid poate intra în faliment pe 14 februarie dacă planul de reorganizare al clubului nu va fi aprobat, iar Daniel Pancu a vorbit despre situaţia actuală a clubului.

"Normal că îmi e teamă, cum să nu îmi fie? Nu că ar fi prima echipă din lume care intră în faliment, s-a mai întîmplat la cluburi mai mari.

Nu ştiu care e procedura, din ce ligă va începe Rapidul după aia, dar oricum nu are cum să dispară. Niciodată, pentru că e o stare de spirit! Avem suporterii pe care-i avem. Obligatoriu înainte!", a spus Pancu la Dolcesport.

Atacantul este decis să continue la Rapid şi dacă echipa va intra în faliment: "Dacă mă ţine patronul rămîn şi în liga a 4-a. Nu e nici un fel de problemă, am pus foarte multă pasiune şi suflet cînd a fost vorba de Rapid. Cred că aş fi capabil să joc şi în liga a 4-a".

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (41)
vasyfin
vasyfin  •  28 Ianuarie 2014, 21:41
Postat de steaua1986forever pe 28 Ianuarie 2014, 16:26

Pancule, spune-le "rapidistilor adevarati" de pe acest site sa ii intereseze mai mult soarta echipei voastre si sa inceteze sa isi dea cu parerea despre Steaua. Parerea mea e ca echipa voastra are mai multe probleme oricum si nu reusesc decat sa se faca sa fie mai "putin iubiti" de majoritatea suporterilor din tara (si asa nu prea sunt iubiti pe nicaieri) cand injura alte echipe in loc sa se preocupe de soarta echipei lor. Imi aduc aminte ca atunci cand rapidul a fost scos din liga 1 (pe buna dreptate) ei ereu mai interesati sa injure stelisti decat de soarta rapidului. La fel si la acel asa-zis "baraj" erau mult prea ocupati sa injure stelisti.

si va vom injura in continuare,,,FORREVER

steaua.libera
steaua.libera  •  28 Ianuarie 2014, 18:12
Postat de krncevic pe 28 Ianuarie 2014, 17:56

asta e un articol despre Rapid si tu vorbesti despre steaua si dynamo...totusi hai sa-ti dau replica: de cand s-au nasit ala de e la puscarie si cu borcea catelusii stau capra ;la meciurile cu steluta...s-a dus dreaq ''unicu' derby''... n-ai vazut ca la ultimu' pe arena n-au fost decat vreo 20.000? ...tu esti unu dintre putinii care mai cred ca e pe bune...FZR! Respect Pancone!!!

Hai sa-ti zic o noutate: dinamo nu e mai e a lui borcea.

travk
travk  •  28 Ianuarie 2014, 18:03

pancone poate are impresia ca o sa joace pana la 50 de ani hahaha bine de fapt in liga a 5 a cred ca si la 50 de ani face fata =))))) Danke Copos, Danke Razvanel mucea lucescu

Vezi toate comentariile (41)
Comentează