FOTBAL  »  Superliga  »  DEZBATERE

De ce a refuzat Steaua? Martinus speră la o echipă mai bună, dar cifrele sale sînt deplorabile! E sub Marius Croitoru

Articol de - Publicat duminica, 21 iunie 2015 14:33

Mijlocașul ofensiv Quenten Martinus a refuzat categoric Steaua, recunoscînd totodată că-și dorește un transfer la o echipă mai puternică.

Dorințele fotbalistului de 24 de ani de la FC Botoșani sînt mărețe dacă stăm să analizăm cifrele statistice ale acestuia din perioada jucată la formația moldoveană.

Olandezul a marcat ultimul gol pentru moldoveni în luna octombrie a anului trecut, iar în 2015 a reușit doar o pasă de gol. Interesant este că, deși își dorește să îmbrace tricoul unei echipe mai mari decît Steaua, Martinus n-a reușit nici un gol și nici o pasă decisivă cu primele 5 clasate din Liga 1.

Venit în iulie anul trecut, mijlocașul și-a trecut în CV pînă acum doar trei goluri (cu Rapid, CSMS Iași și Oțelul) și cinci asisturi. Tot atîtea reușite are și colegul său Acsinte, care este fundaș.

Ca o comparație cu veteranii echipei din Moldova, Croitoru are trei goluri și șase pase de gol, iar Hadnagy a ajuns la 9 reușite și o pasă decisivă.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (36)
aleu
aleu  •  21 Iunie 2015, 20:24

Pana sa refuze steaua nu avea cifrele astea?? Dc ar fi semnat, ar fi fost bun.. Doamne pana unde puteti merge cu lipsa de profesionalism..

benise
benise  •  22 Iunie 2015, 18:34
Postat de capitanul23 pe 22 Iunie 2015, 16:49

Senzational , cum a refuzat FCSB este mediocru . Cand trata transferul era ca Messi . Penibili mai sunteti ziaristi de doi bani care scriu la comanda lui Gheorghe !

Vine la Rapid,de aceea a refuzat Steaua.

mal.
mal.  •  22 Iunie 2015, 13:18

Și ce bun era dacă ar fi semnat! În ce categorie este această știre? Poate că știrile sunt pe măsura fotbalului... prostija este ubiquitară!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează