FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Fiara" a răbufnit după ce Steaua a fost evacuată din Ghencea: "O să ajungă o ruină! MApN trebuie să dea explicații"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 13:57

Steaua a fost astăzi evacuată din Ghencea de către MApN, iar Marius Lăcătuș a răbufnit dur la adresa autorităților.

"Nu este un lucru plăcut, îmi pare tare rău că nu au ajuns la o înțelegere. Cum poți să dai afară cea mai titrată echipă din România?! Cei din conducerea Ministerului Apărării Naționale trebuie să dea o explicație solidă opiniei publice. Fiindcă ceva mai rău de atît nu se putea întîmpla cu stadionul din Ghencea. Care, zic eu, că o să ajungă o ruină.

Nu înțeleg deloc ce au în minte cei de la clubul sportiv, adică, de fapt, cei de la minister. Uite-așa, încet, încet se pierde identitatea echipei. Stadionul, suporterii dispar încet, încet. Orgoliile și încăpățînarea unora au dus la situația asta", a spus Lăcătuș la Dolcesport.

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (67)
daniels7714
daniels7714  •  03 Iulie 2015, 15:54

Steaua este un brand national care reprezinta totusi an de an Romania in Europa si asta nu doar in urnele preliminare ci in grupe ! acest lucru este suficient pt a fi lasata in pace ( nu ajutata financiar cum este Real Madrid de catre statul spaniol de ex. , guvernul considerand ca este o emblema a Spaniei , fapt pt care au bagat chiar o banca in faliment ) , nu trebuie ajutata , sa nu i se mai bage ¨bete in roate ¨

vasglo
vasglo  •  03 Iulie 2015, 14:41
Postat de vasglo pe 03 Iulie 2015, 14:20

Laca draga, ce nu intelegi? Scoaterea afara din Ghencea a echipei de fotbal S.C. FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI S.A. este un INTERES NATIONAL!!... Intrebarea este: oare pentru cine??!!..:)

Gresit, maestre! Stadionul si baza sportiva din Ghencea sunt PROPRIETATE PUBLICA, adica a mea, a ta, a lui, a TUTUROR CELOR CARE AU PLATIT TAXE SI IMPOZITE din care au fost construite! MAPN este numai un administrator PROST, se vede cu ochiul liber de catre orice om cu scaun la cap, de vreme ce lasa o asemenea baza sportiva sa se degradeze numai ca sa faca pe placul unui jurist frustrat pe nume TAMPAN!.:) Chiar crede cineva ca nu va plati nimeni pentru acest ABUZ INCALIFICABIL??!! Ce minte trebuie sa aiba niste angajati ai statului roman, cu pretentii de juristi si ofiteri, care refuza sa puna la dispozitia ECHIPEI SIMBOL a fotbalului romanesc si CONTRA CELEI MAI MARI CHIRII PLATITE IN LIGA 1, o baza sportiva construita din banii contribuabililor, preferand s-o lase in degradare??!!...

jalabert
jalabert  •  03 Iulie 2015, 18:14

cei din MAPN joaca la doua capete. ori il fraieresc pe becali sa-l usureze de cateva milioane ori daca nu atunci merg pe varianta intereselor imobiliare pentru ghencea si fac tot ce pot ca stadionul sa ajunga intr-o stare de degradare cat mai mare. nu dau 2 bani cei din MAPN pe sigla. pentru ei important este sa se capatuiasca fie de la becali fie de la samsarii imobiliari.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează