SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

VIDEO Simona Halep a anunțat în ce stadiu e accidentarea » Ce spune despre participarea la Turneul Campioanelor

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 18:11

Simona Halep s-a accidentat la turneul de la Beijing și a fost nevoită să abandoneze meciul cu Lara Arruabarrena la scorul de 5-4 pentru spanioloaică.

Numărul 2 WTA era în pericol să rateze Turneul Campioanelor care va începe pe 23 octombrie, însă Simona îi liniștește pe români și spune că recuperarea merge cum trebuie.

"Am avut o accidentare, încă o am, la tendoul lui Achile. E o accidentare dificilă și trebuie să am foarte mare grijă de ea. E o inflamație, nu e foarte gravă, am făcut și RMN și ecografii, de toate. Nu e ceva grav, dar trebuie să o îngrijesc foarte bine.

Eu îmi doresc să joc, să fiu aptă la Singapore, mi-aș dori enorm pentru că acesta a fost țelul meu, a fost obiectivul meu pentru anul acesta. L-am îndeplinit, acum sper să merg și să joc cît de bine pot, să cîștig cîteva meciuri", a spus Simona Halep la Dolce.

...despre Turneul Campioanelor: "E un lucru deosebit, o onoare pentru mine să fiu numărul 1 la turneul de la Singapore, dar asta nu prea contează pentru că toate cele 8 de acolo joacă un tenis foarte bun și valorile sînt apropiate așa că nu mă gîndesc că sînt numărul 1, 2 sau 3, mă gîndesc doar că trebuie să iau fiecare meci și să îl joc sută la sută"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
vbga
vbga  •  10 Octombrie 2015, 22:48

Tendoul lui Achile????Stiam ca-l cheama Ahile pe eroul din mitologia greaca sau Achilles in engleza ori Akhilleus in greaca,voi in ce limba ati scris numele?

valyomanyd
valyomanyd  •  10 Octombrie 2015, 22:05

Intrebare pentru ilustru moderator ...Fraza " de tot *** halepoaica" respecta regulile site-lui ???? Voi ridicati prostia la nivel de arta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  10 Octombrie 2015, 21:40
Postat de bosfor pe 10 Octombrie 2015, 19:29

toate ziarele de sport titreaza cu litere cat casa poporului . anghel iordanescu selectionerul nationalei de fotbal a declarat ca o va folosi pe simona halep in atacul romaniei alaturi de keseru si bogdan stancu . deci fratilor halep este in primii 11 . titular sau titulara cum se zice corect labusnika ? si asta tot o strategie este . profitand de relatia de dragoste neimplinita sau da tiriak -halep . bosii federatiei romane de fotbal incearca sa-l determine pe tiriak sa-i ajute cu ceva influente pt a castiga meciul dramatic cu feroiezii. ca doar tiriak se pricepe kla aranjamente . doar el a aranjat treburile pt ca halep iubita sa sa castige cateva turnee . probabil nu-i inca multumit de prestatia simonei in dragoste de inca nu a aranjat si castigarea unui grand slem . :)))))

Pun mesajul tău pe seama faptului ca poate ai avut o săptămana grea si erai foarte obosit cand te-ai apucat de scris prostiile de fata, sunt sigur ca daca le vei reciti dupa un somn bun iti va fi si ție rusine ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează