SPORTURI  »  HANDBAL  »  DECLARATII

Cristina Neagu a răbufnit și îl face praf pe Tadici: "Ne-a jignit! El vorbea cu noi cu «bă, fetelor»"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2015 12:49

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a CM de Handbal feminin, a răspuns dur acuzațiilor făcute de Gheorghe Tadici, fostul selecționer.

"Nu este normal să aștepți prima înfrîngere și să vii la TV să dai în oameni, mai ales cînd esti din lumea handbalului, iar unii au lucrat pînă nu demult cu noi. Mă refer la declarația fostului selecționer (n.r. Gheorghe Tadici).

Să nu creadă lumea că ne-am mobilizat după criticile lui. Am făcut-o pentru noi, pentru că doream să facem performanță. Starea în care ne aflam toate după acele înfrîngeri aș descrie-o folosind un singur cuvînt: jignire.

Pe domnul Tadici l-aș întreba ce comentarii poate avea un om despre educația altcuiva, cînd el vorbea cu o națională feminină cu «bă, fetelor?». A văzut toată lumea", a spus Neagu potrivit Mediafax.

"Este o mare jucătoare, are calități native, dar uită de unde a plecat și dă în antrenorii români ori de cîte ori are ocazia. De parcă a învățat să joace handbal la ea acasă, în balcon. Este o problemă care ține de educație, de caracter, chiar dacă are un IQ foarte ridicat. Eu am promovat-o la echipa națională, dar nu aștept recunoștință de la nimeni"Gheorghe Tadici

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (21)
cainelup
cainelup  •  23 Decembrie 2015, 16:17

Despre marlania lui Tadici nu e prima data cand se aude. Brontozaurul face parte din ceata aia stalinista de antrenori (din fericire) pe cale de disparitie, din aceeasi categorie cu maistrii aia mitocani din fabrici, care tineau mortis sa-si scoleasca ucenicii insotind invataturile cu injuraturi si scatoalce, convinsi fiind ca asta e cea mai eficienta instruire. S-a auzit mai de mult ca o jucatoare, careia i-a aplicat metoda asta, s-a cam suparat si fetele astea chiar au o palma grea, motiv pentru care nici nu a mai prins Nationala de handbal dupa aia.

10203695746785863
Florea Stefan  •  23 Decembrie 2015, 16:28

Tadici, un fel de Horia Moculescu, moare de ciuda! Este expirat si fara caracter. La pensie cu tine brontozaure!!!

balauru48
balauru48  •  23 Decembrie 2015, 14:51
Postat de robotzel pe 23 Decembrie 2015, 13:55

de ce este proasta? pentru ca i-a raspuns unui mitocan? are dreptate si nu a gresit cu nimic. pe tine daca te jigneste cineva ce faci? taci si mergi mai departe? asta inseamna la tine ca esti destept?

In primul rand nu-mi place cum vorbeste si se comporta. Daca cineva te jigneste, nu trebuie sa jignesti la randul tau. Si nu mi-a placut sloganul de la mondial: "pentru cine jucam? pentru NOI". Nu pentru voi ati jucat, ci pentru Romania! Desi Tadici zice ca Neagu are un IQ ridicat, eu raman la parerea ca e cam prostuta.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează