FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bătăi de cap pentru Mircea Rednic! După Filip, Essombe și Ekeng, încă un titular are probleme și anunță: "Nu știu dacă pot juca"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 09:34

Mircea Rednic a anunțat într-o conferință de presă că Ekeng și Essombe pot lipsi la meciul de joi cu Steaua din Cupa României. 

Paul Anton are și el probleme din cauza unei gripe care îi dă mari bătăi de cap și anunță și el că e foarte posibil să nu joace.

"Dorim în primul rând să facem tuturor suporterilor dinamoviști un cadou, o victorie împotriva Stelei. Nu știu dacă voi juca. Încă sunt cu gripa asta.

Vom vedea la ora jocului, însă este un meci special, este al doilea derby din cariera mea și, dacă voi putea să joc, va fi primul derby în calitate de căpitan", a spus Paul Anton.

De asemenea, acestora li se adaugă și Steliano Filip, care este suspendat după cartonașul roșu primit la meciul cu Astra. 

Dinamo - Steaua este joi, de la 20:30, în direct la Digi, Dolce și liveTEXT pe GSP.RO.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (12)
1745flo
1745flo  •  02 Martie 2016, 11:36

Si fara astia tot batem! Forza Dinamo!

suffarstar
suffarstar  •  02 Martie 2016, 11:14

Cred ca e vrajeala asta cu gripa, Rednic nu i-a inclus in lotul pentru meciul cu Astra pentru a-i pastra pentru meciul cu Steaua. Nu poti sa ai gripa timp de o saptamana cand esti fotbalist pentru ca in primul rand ai sistemul imunitar mult mai puternic si iti revii repede. In plus, cum e posibil sa aflii cu o ora inainte de meci daca poti juca sau nu ?

zecs93
zecs93  •  03 Martie 2016, 02:33
Postat de gutza23 pe 02 Martie 2016, 11:47

nu inteleg,suspendarile din campionat se aplica si in meciurile de cupa? daca e asa atunci o sa lipseasca si hanca :(

Hanca joaca in cupa, doar filip sta, oricum o sa revina filip in campionat !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează