FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOKTV, GSP.RO

Rednic a găsit cheia victoriei cu Steaua » Ce a scris pe tablă la ședința cu jucătorii

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 16:22

Dinamo și Steaua se vor duela duminică, de la ora 20:30, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1.

Spre deosebire de meciul din Cupă, Mircea Rednic vrea să atace și să joace ofensiv în fața marii rivale. Pentru a-și movitva jucătorii și mai mult, Rednic a scris pe o tablă, pusă în sala de conferințe, șapte cuvinte cheie pentru meciul de duminică.

Disciplină tactică, atitudine, agresivitate, ambiție, respect și echipa sunt cuvintele scrise de Rednic pentru jucătorii săi.

În timpul conferinței,  Rednic a mai spus că mai e nevoie de încă un cuvânt. "Trebuie să mai adăugăm unul: victoria. Egalul nu contează în meciul de mâine", a spus Rednic.

Citește și: Totul pentru victorie! Rednic și-a stabilit tactica pentru meciul cu Steaua

Echipe probabile:

Steaua: Niță - Papp, Tamaș, Varela, Toșca - Pintilii, Muniru - Chipciu, Stanciu, Hamroun - Marica

Dinamo: Cerniauskas - Marc, Mevlja, Puljici, Filip - Anton, Bicfalvi- Rotariu, Palici, Romario - Essombe

Dinamo și Steaua se vor duela duminică, de la 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
dumbojet
dumbojet  •  06 Martie 2016, 07:20

Pe hartie Steaua are o echipa mult mai buna. Ramane de vazut daca va fi asa si pe teren...

dogred10
dogred10  •  06 Martie 2016, 01:33
Postat de saviola2_8 pe 05 Martie 2016, 17:59

pai nici voi nu aveti stadion, ca e inchiriat:) sunteti chiriasi deocamdata, palmaresul e la badea, stadionul e la lipa, negoita 48 n u are nimic, de galerie nu vorbim, mancatori de pufuleti ca-n pch, nu gasesti, poate doar la MU cluj.

tati, nu comparam mere cu pere. Dinamo isi joaca strict meciurile pe stadionu ala care este al lui Dinamo pentru ca am jucat in atatia ani si acolo am cunoscut gloria. Dinamo se numeste incontinuare Dinamo si nu a fost somata de nimeni sa-si schimbe numele in FCDB asa cum se intampla la voi din Steaua in FCSB. Palmaresu e incontinuare la Negoita pentru ca fara acest palmares Negoita ce-ar fi preluat??? El e unic patron la noi deci palmaresu e la locu lui, vezi declaratia lui Lipa cand a zis ca Negoita detine Dinamo. Galerie, pai ti-ai da ani din viata sa aveti galerie ca Dinamo. Noi dupa statistici avem cea mai frumoasa Galerie din Romania ( care mai exista). Deci tot ce ai zis tu acolo este praf in ochii fcspistilor. Mai baga o fisa poate iti naste creieru ceva idei realiste.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Martie 2016, 22:58
Postat de saviola2_8 pe 05 Martie 2016, 18:23

tot chiriasi sunteti:) jucati? cand? ca de obicei faceti doar anti joc, un fel de csm iasi al capitalei:)

Acum ceva timp exultai in perspectiva ca veti face si veti drege si iar dadeai pronosticuri aberante ! Trezeste-te odata amice, jucati cu Dinamo, iar voi aveti o echipa de locul 5 ca valoare indiferent ca iti place sau nu ! Cand te umileste Voluntariul si Iasiul, trebuie sa fii umil nu arogant !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează