FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 2-0

Șumudică, după victoria Stelei: "Suntem o țară de steliști! Ei au meritat victoria!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2016 22:39

 Marius Șumudică a fost mai fair-play ca niciodată și a recunoscut supremația Stelei în meciul câștigat de roș-albaștri în fața Astrei, scor 2-0.

" Steaua a fost mai bună decât noi și a meritat victoria. Am luat gol în urma unei faze fixe. Știam că au jucători de viteză. Au fost mult mai determinați decât noi. Îi felicit pentru jocul pe care l-au făcut în seara asta. În momentul de față s-a relansat campionatul.

Când eu am spus că ei au prima șansă la campionat toți au spus că sunt ironic. Așa se întâmplă când joci cu atâția spectatori în tribune. Asta e, suntem o țară de steliști! Steaua a meritat victoria. Echipa campioană va fi Steaua. Dacă vom cădea de pe locul 3 mai jos abia atunci vom avea presiune", a declarat Șumudică la Dolcesport.

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (77)
steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  14 Martie 2016, 08:18
Postat de andy_2008 pe 14 Martie 2016, 07:25

Fortza Steaua.***

mai rau ....suntem o tara de prosti care behaim de prostie ...ne manipuleaza un OIER :)))))))))))))))))))))

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  14 Martie 2016, 08:17

Suntem o tara de blatisti in frunte cu SUMUDICA ....d-aia a fost iertat sumudica sa tranteasca meciul cu fcsb .....OARE CATI BANI A DAT OIERUL PENTRU CIRCUL DE ASEARA ???????? ..........DACA ASTA A FOST MECI corect ..eu imi tai pl si i-o dau lu valahu s-o manance ....ASTRA NU A VRUT SA TRAGA LA POARTA .................ASEARA AM VAZUT UN MECI AMICAL FARA NICIO LUPTA DIN PARTEA ASTREI .....UITATI-VA CE DECLARATII A DAT SUMUDICA DUPA MECI .....UITATI-VA CE DECLARATII DA HAGI .....NIMENI NU ESTE INTERESAT SA CASTIGE CAMPIONATUL .....OARE DE CE ??????????????????????????? ......DECAT FCSB CARE ERA PE LOCUL 5 ......IN CE TARA TRAIM ????? ...intr-o tara de prosti ( 49% ) si de hoti ..........MI-E SCARBA CA SUNT ROMAN !!!!! ...DAR MA BUCUR CA NU AM L.A.N.A PE MINE !!!! ....

francescoli1974
francescoli1974  •  14 Martie 2016, 06:32

Zicea cineva pe aici ca urziceni a adus ceva pct la coeficient;păi urziceni si cfr au facut ceea ce Steaua nu va face niciodata,8 respectiv 10 pct in UCL!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează