FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Bătaie pe Edward Iordănescu! Un club important din Liga 1 îl vrea pe tehnicianul gorjenilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2016 15:54

Șansele ca Edward Iordănescu să mai continue la Pandurii și după finalul acestui sezon scad în fiecare zi. Tehnicianul este curtat de mai multe echipe din România. 

Cea mai interesată pare să fie CS U Craiova, echipă care nu vrea să mai rateze play-off-ul în sezonul următor. 

În plus, oltenii au șansa de a participa în cupele europene în acest sezon, motiv pentru care își doresc un antrenor tânăr, de perspectivă. 

Edward Iordănescu nu se gândește încă la plecare și prima opțiune o are tot pentru Pandurii, unde dorește însă mai multă stabilitate financiară după un sezon cu destule probleme. 

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (12)
khal_37
khal_37  •  01 Mai 2016, 17:50
Postat de gsp oficial pe 01 Mai 2016, 17:13

vladutz13, nu e chiar aşa. CS U are o medie bună de spectatori la meciuri, mulţi dintre cei care susţineau echipa patronată de Mititelu merg acum la partidele lui CS U. Craiova continuă să aducă microbiştii pe stadion

Media asta buna este practic undeva la 1500 de suporteri pe meci. Partida din aceasta searea cu Chiajna este urmarita in tribune de cca 100 de spectatori de exemplu. Craiovenii nu pot fi prostiti ca la vot de olguta vasilache fiind fini cunoscatori ai acestui sport si in consecinta au preferart un gratar in familie sau cu proietenii decat sa sustina echipa ogutei.

satyricon
satyricon  •  01 Mai 2016, 19:38

Pai d-lor de la gsp nu-l dadeati voi sigur-sigur la Steaua? Sau recunoasteti ca era doar un alt fitil bagat impotriva lui Reghe, doar- doar îi dadeati vreo idee lui gheorghe si produceati un scandal?!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  01 Mai 2016, 18:53

Mi se pare un antrenor bun dar este coleric . Genul de antrenor care nici daca ar castiga Liga Campionilor nu ar avea ce cauta in VEST . Genul de dambovitean . Modelul meu de antrenor roman este Galca . Un domn .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează